Privreda

Petrović preuzima dužnost v.d. generalnog direktora "Elektroprivrede"

Petrović preuzima dužnost v.d. generalnog direktora "Elektroprivrede"
Foto: N.N. | Petrović preuzima dužnost v.d. generalnog direktora "Elektroprivrede"

TREBINJE - Dosadašnji gradonačelnik Trebinja Luka Petrović danas će preuzeti dužnost vršioca dužnosti generalnog direktora "Elektroprivrede Republike Srpske".

Nadzorni odbor "Elektroprivrede Republike Srpske" je u petak, 16. novembra, imenovao Petrovića za vršioca dužnosti generalnog direktora ovog preduzeća, nakon što je ostavku na ovu dužnost, iz ličnih razloga, podnijela Radmila Čičković.

Petrović je juče, posljednjeg dana na mjestu gradonačelnika, došao u Skupštinu grada da se oprosti od gradskih obornika i direktora javnih ustanova.

Petrović je u obraćanju podsjetio da je lokalna uprava, koju je on predvodio, u proteklom periodu stvorila dobru radnu atmosferu, podmladila Gradsku upravu, formirala funkcionalne mjesne zajednice, napravila srednjoročni plan kapitalnih investicija i pokrenula 32 socijalna programa, te da su imali i dobru saradnju sa Eparhijom zahumkso-hercegovačkom.

On je poručio da njegova vrata na novoj dužnosti ostaju otvorena svima iz Gradske uprave za sve što im bude trebalo.

Petrović je napomenuo da ga ja izborni rezultat delegirao na novu dužnost, dodavši da smatra da će na novoj funkciji uspjeti i više da pomogne Trebinju i Hercegovini.

On je dodao da će vršilac dužnosti gradonačelnika biti njegov dosadašnji zamjenik Mirko Ćurić, te da bi izbori trebalo da budu raspisani u zakonskom roku od 90 dana i očekuje da će to proći u mirnoj atmosferi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije