Privreda

Počinje 25. Međunarodni sajam privrede u Mostaru

Počinje 25. Međunarodni sajam privrede u Mostaru
Foto: Srna | Počinje 25. Međunarodni sajam privrede

MOSTAR - U Mostaru će danas biti otvoren 25. Međunarodni sajam privrede kojem će prisustvovati i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i brojni drugi zvaničnici iz regiona.

Direktor Mostarskog sajma Dalfina Bošnjak izjavila je da se na ovogodišnjoj sajamskoj manifestaciji predstavlja 800 izlagača iz 30 zemalja regiona i EU.

Bošnjakova je navela da su sajamski kapaciteti popunjeni prije više od dva mjeseca, te da iz Hrvatske dolazi više od 40 firmi, a svoje štandove imaju i preduzeća iz Mađarske, Srbije, Izraela, Turske, Italije i Austrije.

Na Mostarskom sajmu tradicionalno se predstavljaju proizvodi iz metalske i građevinske, poljoprivredne, prehrambene, automobilske i drugih industrija, kao i sektor usluga, od bankarstva do turizma.

Tokom trajanja sajma biće održane i podsajamske manifestacije, sajam turizma, sajam vina, IT tehnologija, a planirani su i međunarodni poslovni susreti.

U okviru bogatog propratnog programa biće priređeni modni dani, brojne radionice o različitim temama, sajamski kvizovi i slično.

Sajam će biti otvoren do subote, 20. aprila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije