Privreda

Poslušaj ZOV prijatelja i kreiraj trenutke za pamćenje

Poslušaj ZOV prijatelja i kreiraj trenutke za pamćenje
Foto: N.N. | Poslušaj ZOV prijatelja i kreiraj trenutke za pamćenje

Prepoznatljiva Jelen “bombica” i pjesma „Naša stvar“ stvaraju najljepše uspomene!

U vrijeme praznika sa svojim najbližim, prisjećamo se lijepih uspomena, ali i stvaramo nove zajedničke trenutke za pamćenje. Tokom predstojećih praznika i slavlja, ljubitelji Jelen piva će ponovo uživati u prepoznatljivoj “bombici”, kojima je ovo pakovanje pružilo povratak u neka stara dobra vremena, ali i novo iskustvo uživanja u omiljenom napitku. Jelen pivo je već decenijama omiljeni pivski brend u regionu, kojeg odlikuje vrhunski kvalitet i dobro prepoznatljivi ukus uz koji generacije ljubitelja “bombice” grade neraskidiva prijateljstva.

Jelen pivo poklonilo je svojim ljubiteljima pjesmu “Naša stvar” koja slavi naše tradicionalne vrijednosti, kao što su prijateljstvo i porodica. Pjesma “Naša stvar” postala je neizostavan dio svakog druženja, slavlja i praznične atmosfere i na velika vrata se ponovo vraća među sve nas.

Pjesmu koja je već osvojila srca publike, imaće priliku da zapjevaju i mnogobrojni ljubitelji piva i muzike u “Kafanskim karaokama”. Decembar mjesec je idealna prilika da u prazničnim danima ljubitelji karaoka odmjere svoje snage, zapjevaju “Našu stvar” i osvoje vrijedne nagrade. Takmičenje će se održati širom Republike Srpske, uz zanimljiv program i rashlađeno Jelen pivo.

Vrijeme provedeno u krugu prijatelja je dragocjeno, zato poslušaj ZOV prijatelja i kreiraj trenutke za pamćenje!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije