Privreda

Poznati brend Banjalučke pivare u novom ruhu: "Crni Đorđe" je taman kako treba

Poznati brend Banjalučke pivare u novom ruhu: "Crni Đorđe" je taman kako treba
Foto: Ustupljena fotografija | Poznati brend Banjalučke pivare u novom ruhu: "Crni Đorđe" je taman kako treba

BANJALUKA - Banjalučka pivara odlučila je da na samom početku godine priredi iznenađenje za sve ljubitelje crnog piva, pa se na domaćem tržištu ponovo pojavio dobro poznati proizvod "Crni Đorđe" – i to u potpuno novom ruhu.

"Crni Đorđе" stiže pred pivopije pod sloganom "Taman kako treba".

"Značenje jasno komunicira nešto što je odgovarajuće, savršeno, po volji, baš kako treba, idealno, dok drugo značenje nosi sinonim za nešto što je zatvorene boje ili nijanse, crno. Ukratko, pojam TAMAN u sebi sažima ono što suštinski jeste "Crni Đorđe", istаkla je Andrea Lizdek, Marketing menadžer Banjalučke pivare.

Da je zaista tako, dokazuje i njegov ukus, a čini ga fini balans karamela i prženog slada, sa izraženom notom kafe i prijatnom gorčinom. "Crni Đorđe" je pivo tamnosmeđe boje sa crvenim tonom, intenzivnog mirisa karamela uz voćnu notu i aromu kafe, a krasi ga čvrsta, kremasta pjena.

Kada je riječ o estetskim zahvatima na ambalaži, novi "Crni Đorđe" je prepoznatljiv po modernoj tipografiji i vizuelnom identitetu te aktuelni dizajn, tako donosi i novi, savremeni karakter dobro poznatog brenda Banjalučke pivare.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije