Privreda

Pratite nas na Google news

Poznati i robni vaučeri u nagradnoj igri "10 računa izbroji i stan osvoji"

Poznati i robni vaučeri u nagradnoj igri "10 računa izbroji i stan osvoji"
Foto: N.N. | Poznati i robni vaučeri u nagradnoj igri "10 računa izbroji i stan osvoji"
Maja Brkić

BANALUKA - Prvi stan koji će biti dodijeljen u okviru nagradne igre "10 računa izbroji i stan osvoji", dobiće vlasnika u nedjelju.

Istovremeno, na stranici 10 računa objavljeni su i koji će robni vaučeri će biti dodijeljeni u okviru nagradne igre, koju organizuje Vlada Republike Srpske s ciljem suzbijanja sive ekonomije.

Nagradna igra je do sada je u potpunosti opravdala očekivanja, što pokazuje podatak da je trenutno u "Poštama Srpske" primljeno više od 600.000 koverata za učešće u ovoj igri.

Podsjetimo, trošak plaćanja poreza na dobitak za stan snosiće Vlada Republike Srpske, a Notarska komora Republike Srpske snosiće troškove prepisa i knjiženja stana. 

U prvom izvlačenju u trci za stanove u Banjaluci, učestvuju učesnici čije su koverte predate na šalterima Pošta Srpske ili ubačene u poštanske sandučiće do posljednjeg radnog dana koji prethodi danu izvlačenja. 

Sve koverte koje ne budu izvučene u prvom kolu, ostaju i učestvuju i u svim narednim izvlačenjima.

Izvlačenja nagrada održaće se javno, u direktnom TV prenosu emisije "10 računa izbroji i stan osvoji", u programu radio televizije Republike Srpske. TV prenos počinje u 20 časova.

Pogledajte nagradni fond čija ukupna vrijednost iznosi 543.347,20 KM

Stan broj 55 površine 53,15 m², po strukturi dvosoban, na šestom spratu u ulici Karađorđeva 79, Banja Luka

Stan broj 49 površine 60,14 m², po strukturi dvosoban, na petom spratu u ulici Karađorđeva 79, Banja Luka

Stan broj 37 površine 64,95 m², po strukturi dvosoban, na četvrtom spratu u ulici Karađorđeva 79, Banja Luka

Stan broj 38 površine 67,60 m², po strukturi dvosoban, na četvrtom spratu u ulici Karađorđeva 79, Banja Luka

20 robnih vaučera koji se mogu zamijeniti za robu u prodajnim objektima "Bingo" d.o.o. Tuzla, u pojedinačnoj vrijednosti od 500 KM sa PDV-om, odnosno ukupnoj vrijednosti 10.000 KM

20 robnih vaučera koji se mogu zamijeniti za robu u prodajnim objektima "MTEL" a.d. Banja Luka, u pojedinačnoj vrijednosti od 500 KM sa PDV-om, odnosno ukupnoj vrijednosti 10.000 KM

4 robna vaučera koji se mogu zamijeniti za robu u prodajnim objektima "MTEL" a.d. Banja Luka, u pojedinačnoj vrijednosti od 1.000 KM sa PDV-om, odnosno ukupnoj vrijednosti 4.000 KM

4 robna vaučera koji se mogu zamijeniti za robu u prodajnim objektima "MTEL" a.d. Banja Luka, u pojedinačnoj vrijednosti od 2.000 KM sa PDV-om, odnosno ukupnoj vrijednosti 8.000 KM

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Prilika za mlade političare i političarke iz BiH

Marketing tim / 23.01.2020 00:00

U oktobru 2020. godine održaće se lokalni izbori u BiH, a na listama će biti i mlade osobe do 30 godina starosti, sa ili bez prethodnog političkog iskustva. Mlade vidimo kao ključni resurs za kreiranje novih ideja i stvaranje ugodnijeg ambijenta življenja.

Međutim da bi mladi mogli odgovoriti ovom zadatku i ispuniti očekivanja neophodno je da znaju kako funkcionira politički sistem u BiH, kako da zagovaraju nove ideje i stvaraju promjene i na posljetku da su uvezani s drugim mladima sličnih razmišljanja.

Institut za razvoj mladih KULT razvio je poseban program za omladinske političke lidere i liderice pod nazivom UMiDp, a upravo je otvoren poziv za treću generaciju mladih političara/ki ove obuke.

Obuka se sastoji od tri petodnevna modula, koji će se održati u februaru, aprilu i maju. Institut pokriva troškove prijevoza, smještaja i hrane za odabrane polaznike/ce.

U toku 2018. i 2019. g. ovu obuku pohađale su dvije generacije, 43 polaznika/ice iz 28 lokalnih zajednica iz 13 različitih stranaka, registriranih u BiH. Njihova iskustva pogledajte u videu:

Rok za dostavljanje prijava za treću generaciju je do nedjelje, 26. 1. 2020. godine do 23.59 sati, a prijave se dostavljaju isključivo putem online linka: http://mladi.org/myURL/umidp3.

Najčitanije