Privreda

Pratite nas na Google news

Proslavimo Batmanov dan uz jedinstveni okus Sky Cole

Proslavimo Batmanov dan uz jedinstveni okus Sky Cole
Foto: N.N. | Proslavimo Batmanov dan uz jedinstveni okus Sky Cole
N.N.

Sky Cola Batman promoterke potražite sutra na glavnim ulicama Sarajeva i Banjaluke kao i u Alta tržnom centru, te se priključite obilježavanju Batmanovog dana.

Batmanov dan obilježit će se 21. septembra, kao dio velikog globalnog slavlja 80. godišnjice ovog superheroja pod sloganom „LONG LIVE THE BAT“. DC Comics i Warner Bros pripremili su niz zanimljivih, svečanih događaja, među kojima je i projekcija čuvenog svjetlosnog BAT signala na noćnom nebu najvećih svjetskih metropola.

Zahvaljujući saradnji brenda Sky Cola s Warner Brosom dio masovne slavljeničke euforije prenijeće se i na Bosnu i Hercegovinu.

Ove subote fanovi Sky Cole u Sarajevu i Banjaluci, koji se za vrijeme sampling ulične promocije zateknu na glavnim gradskim šetnicama, moći će uživati u jedinstvenom okusu ovog pića s Batmanovim likom na bocama. Pored uličnih promocija, poseban Batman photo wall i neodoljiva Sky Cola biće prezentirani i u TC Alti u Sarajevu.

Sky Cola je početkom ljeta za sve ljubitelje Batmana u našoj zemlji pripremila novu, limitiranu ediciju s njegovim likom, koja na tržište dolazi u PET pakiranjima od 0,5L, 1,5 L i 2,0 L. Ova edicija izdvaja se od prethodnih po tome što se na svakoj etiketi nalazi Snapchat kod, koji nakon skeniranja omogućava korištenje Batman filtera/animacije.

Batman, tajanstveni junak s crnim plaštom i maskom šišmiša, kao simbol odlučnosti, hrabrosti i pravde u 80 godina postojanja stekao je status jednog od omiljenih i najpopularnijih superheroja među različitim generacijama. Uključite se i vi u obilježavanje Batmanovog dana i uživajte u neodoljivom okusu Sky Cole!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije