Privreda

Robot Zvornik vaš pouzdan partner u trgovini

Robot Zvornik vaš pouzdan partner u trgovini
Foto: N.N. | Robot Zvornik vaš pouzdan partner u trgovini

Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da će naš objekat u Zvorniku 02.06.2023. osvanuti u novom uređenom prostoru, koji se nalazi na adresi Karakaj BB Zvornik.

Objekat je otvoren 01.04.2022. i prostire se na impresivnih 4000 m2 .  Uz male korekcije u prostoru i asortimanu obezbjedit ćemo našim dragim kupcima ugodan ugođaj kupovine.

Bilo da tražite modne trendove, tehnološke inovacije, kućanske aparate, kozmetiku ili namirnice, Robot je Vaša trgovina koja nudi sve na jednom mjestu. Naša ponuda obuhvata kako svjetski poznate brendove, tako i lokalne proizvođače sa kojim zajedno osiguravamo  širok izbor visoko kvalitetnih proizvoda i najboljih cijena. 

Robot traje na našem tržištu skoro 30 godina, a glavna mislija nam je pružiti kupcima dobar omjer kvaliteta asortimana i cijena. Uvijek prvi i inovativni tako i ove godine nudimo našim korisnicima još bolju a jednostavniju kupovinu u sklopu čega smo obnovili naš prodajni centar u Zvorniku na zadovoljstvo naših vjernih kupaca.

Planirane promjene u ovom objektu omogućit će posjetiteljima da dožive poboljšanu atmosferu i raznovrsnu ponudu koja će zadovoljitrti sve njihove potrebe .

U ovim nestabilnim vremenima i nestabilnim cijenama samo je Robot stabilan a cijene trajno niske i povoljne, uz neupitan kvalitet i roba i usluga.

02.06.2023. godine pozivamo sve naše kupce u ''Robot Zvornik'' , gdje će Vas dočekati veliko sniženje i do 50% , a količine su ograničene. Požurite da se družimo, jer ''U ROBOTU SVE VRIJEDI. TU KUPUJ I ŠTEDI'' .

Vaš Robot !!!  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Najčitanije