Privreda

Sa banjalučkog aerodroma do Brisela i Memingena

Sa banjalučkog aerodroma do Brisela i Memingena
Foto: Ilustracija | Sa banjalučkog aerodroma do Brisela i Memingena

BANJALUKA – Aviokompanija Ryanair najavila je svoje prve letove iz BiH i to iz Banjaluke do Šarloa u Briselu i Memingena u Njemačkoj.

Kako je planirano, na obje rute će se saobraćati dva puta sedmično počevši od novembra mjeseca, a karte će već danas, kasno poslijepodne biti dostupne za prodaju.

U prodaji će biti stavljene karte po cijeni od 19,99 evra za putovanja od novembra mjeseca, a po ovoj cijeni će se moći rezervisati do srijede u ponoć 25. aprila.

Let za Memingen će biti utorkom i subotom od 30.10., dok će let za Brisel biti ponedjeljkom i petkom od od 29.10. 

Duško Kovačević, v.d direktora Aerodroma Banjaluka rekao je da je dolazak Rynair-a veliki dan za banjalučki aerdorom, za Banjaluku, Republiku Srpsku i BiH.

Bosna i Hercegovina će biti 37. zemlja u kojoj će Ryanair saobraćati, a klijenti će imati priliku da uživaju u još nižim cijenama i posljednjim pogodnostima u skladu sa Ryanair politikom "Uvijek bolji".

"Ryanair sa zadovoljstvom najavljuje svoje prve letove do/iz Bosne i Hercegovine. Na obema rutama će se saobraćati dva puta sedmično od novembra mjeseca prema zimskom redu vožnje za 2018. godinu, a karte će biti dostupne za prodaju kasnije u toku dana na internet stranici Ryanair-a - Ryanair.com", rekla je Olga Pavlonka.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije