Privreda

Rafinerija ulja i "OPTIMA Grupa" na sajmu u Modriči

Rafinerija ulja i "OPTIMA Grupa" na sajmu u Modriči
Foto: N.N. | Sajam privrede Modriča 2019.

Desetom, jubilarnom Sajmu privrede Modriča tradicionalno prisustvuju članice NESTRO Grupacije, “OPTIMA Grupa” d.o.o. i “Rafinerija ulja Modriča” a.d. Modriča. Poslovna saradnja, podrška projektima kao i učešće na Sajmu jasna su podrška NESTRO Grupacije lokalnoj zajednici, a u cilju promocije preduzetničkog duha, povezivanja privrednih subjekata, povećanja konkurentnosti privrednog sektora i opšteg privrednog razvoja.

Svojim dugogodišnjim ugledom i prepoznatljivim imidžom Rafinerija ulja Modriča i ove godine predstavlja proizvode čiji kvalitet proizlazi iz kombinacije znanja, iskustva i savremene tehnološke proizvodnje, a koji kvalitetom zadovoljavaju evropske i svjetske standarde u proizvodnji maziva i funkcionalnih tečnosti, što potvrđuju i odobrenja dobijena od strane svjetskih proizvođača vozila.

Poziciju na domaćim i regionalnim tržištima Rafinerija ulja Modriča sačuvala je zahvaljujući strateškom radu na usavršavanju tehnologije i proširenju asortimana visoko kvalitetnih proizvoda kojih danas ima preko 220, od kojih su najpoznatiji brendovi OPTIMA - motorna ulja za putnički program vozila i MAXIMA - motorna ulja za komercijalni program vozila.

Motorna ulja za putnički i komercijalni program vozila, rashladne tečnosti, brenda PERMANT, te ostali proizvodi Rafinerije ulja Modriča, po prvi put su, ove godine, plasirani na grčko tržište. Time se, u skladu sa strategijom razvoja- osvajanje novih tržišta proširila dosadašnja lista regionalnih i inostranih kupaca NESTRO proizvoda.

Sajam privrede Modriča, na kojem učestvuje 238 izlagača iz Republike Srpske, Federacije BiH, Brčko distrikta, Srbije i Hrvatske otvorio je Vjekoslav Petričević ministar privrede i preduzetništva Republike Srpske i načelnik Modriče Mladen Krekić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije