Privreda

Salkić: Osigurane uredne isporuke prirodnog gasa za FBiH

Salkić: Osigurane uredne isporuke prirodnog gasa za FBiH
Foto: N.N. | Salkić: Osigurane uredne isporuke prirodnog gasa za FBiH

Direktor BH-Gasa Jasmin Salkić jutros je potvrdio da su osigurane uredne isporuke prirodnog gasa za FBiH.

Kako je navedeno u saopštenju za javnost iz ovog preduzeća, svim potrošačima će biti osigurane potrebne količine ovog energenta.

"Direktor BH-Gasa Jasmin Salkić obavještava javnost da su osigurane uredne isporuke prirodnog gasa za Federaciju BiH. Time će svim potrošačima biti osigurane potrebne količine ovog energenta. Po pitanju daljnih pregovora sa Sarajevo-gasom Istočno Sarajevo javnost će biti blagovremeno obavještena", navedeno je u saopštenju.

Podsjećamo, Salkić je juče za N1 kazao da se radi o "ucjeni" Istočnog Sarajeva prema građanima Sarajeva.

"Što se tiče krajnjih korisnika, ovo je već ucjena Istočnog Sarajeva prema građanima Sarajeva. Želimo da upoznamo javnost, da Republika Srpska, odnosno Istočno Sarajevo koje vrši ovakve radnje pod krinkom da neki ventili cure, traže da BH Gas plati retroaktivno još milion maraka bez pravnog osnova. Mi smo usaglasili ima mjesec dana, i prihvatili povećanje transporta kroz Republiku Srpsku, prihvatili za 2018. godinu, a mi u svojoj poslovnoj godini ukalkulisali i to povećanje koje se ne bi odrazilo na građane Sarajeva", izjavio je Salkić juče za N1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije