Privreda

Šampionski pehar "Gradu sunca"

Šampionski pehar "Gradu sunca"
Foto: Ustupljena fotografija | Šampionski pehar "Gradu sunca"

NOVI SAD - Glavna nagrada 54. Međunarodnog sajma turizma u Novom Sadu - šampionski pehar, stigla je ponovo u Trebinje, a pripala je Turističko-rekreativnom kompleksu "Grad sunca", koji je ujedno i prvi turistički kompleks iz Hercegovine koji je, osim glavne nagrade, na ovom sajmu dobio i najveći broj zlatnih odličja, odnosno 19 zlatnih medalja u različitim kategorijama.

Osim pehara, zlatne medalje su, kako nam je pojasnila menadžer hotela "Panorama" Tamara Bodiroga, dobili iz svih oblasti djelovanja "Grada sunca", pa je i njen hotel među nagrađenim, ali su se istim medaljama okitili i etno-selo, Knežev konak, sportski dio kompleksa, akva park i drugi objekti i sadržaji.

"Zahvalni smo što je na ovako prestižnom sajmu i događaju nama ukazana ovolika čast, odnosno što je prepoznat naš rad i kvalitet naših usluga, pa nam je i šampionski pehar dodijeljen upravo za kvalitet pružanja usluga u turizmu i razvoju turizma", kazala nam je Bodiroga.

Dodaje da je bilo lijepo u Kongresnom centru sajma, gdje su uručena ova priznanja, a da je osjećaj bio tim veći što su ovako visoko rangirani od strane stručnog žirija, koji je adekvatan za ocjenjivanje kvaliteta usluga, objekata, organizacija i institucija u turizmu.

"Ako nas eminentni stručnjaci stave u vrh među 240 učesnika pristiglih iz deset zemalja regiona, onda zaista imamo razlog da budemo ponosni", dodaje Bodiroga.

Na sajmu, koji se održavao od 30. novembra do 2. decembra u Novom Sadu, predstavljena je kompletna turistička ponuda Trebinja, uz učešće Turističke organizacije, Agrarnog fonda i grada Trebinja.

U Turističkoj organizaciji Trebinje saopštili su da je nastup realizovan u okviru sopstvenog atraktivno brendiranog, adekvatno pripremljenog i kompletno opremljenog promotivnog štanda površine 20 kvadratnih metara izložbenog prostora, na veoma pogodnoj lokaciji u hali Novosadskog sajma.

Za sve vrijeme trajanja sajma vladao je zavidan nivo interesovanja za turističku ponudu Trebinja, kako pojedinaca, tako i predstavnika turističke privrede, tur-operatera i turističkih agencija, ali i medijskih kuća, što trebinjske turističke radnike nije iznenadilo, uzimajući u obzir sve veći rast turističkog imidža ovoga grada posljednjih godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije