Privreda

Sberbank Banjaluka donirala projektor OŠ "Jovan Cvijić" iz Banjaluke

Sberbank Banjaluka donirala projektor OŠ "Jovan Cvijić" iz Banjaluke
Foto: N.N. | Sberbank Banjaluka donirala projektor OŠ "Jovan Cvijić" iz Banjaluke

Sberbank Banjaluka nastoji da što više bude uključena u aktivnosti zajednice u kojoj posluje i da učestvuje u društveno odgovornim projektima, te je u junu donirala projektor Osnovnoj školi "Jovan Cvijić" iz Banjaluke, i na taj način obezbjedila savremeniji način odvijanja nastave.

Milkica Nikić, direktor JU Osnovne škole "Jovan Cvijić" je u ime škole preuzela projektor, te se zahvalila Sberbanci što je prepoznala njihove potrebe i istakla da će ovaj projektor  učenicima omogućiti kvalitetniji i sadržajniji rad.

Učenici i kolektiv  škole izrazili su zahvalnost Sberbanci za značajan doprinos ovoj školskoj ustanovi u budućnosti, te naglasili da se ova donacija stavlja u funkciju vaspitno – obrazovnog procesa, a sve za dobrobit djece.

Društvena odgovornost je jedno od osnovnih načela poslovanja naše Banke i važan je dio korporativne kulture, a ove donacije predstavljaju samo neke u nizu naših aktivnosti humanitarnog karaktera, kroz koje možemo stvoriti bolje i naprednije okruženje za sve nas.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije