Privreda

Sjajna zabava i užitak kupovine u Mercator Centru Borik

Sjajna zabava i užitak kupovine u Mercator Centru Borik
Foto: N.N. | Sjajna zabava i užitak kupovine u Mercator Centru Borik

BANJALUKA - Povodom desetogodišnjice rada i poslovanja, Mercator centar Borik je protekle subote za svoje posjetioce pripremio posebno iznenađenje, velike pogodnosti kupovine i zabavu za sve generacije.

Uz zabavan program i posebne popuste, usrećili su veliki broj svojih vjernih kupaca i još jednom pokazali da je upravo Mercator mjesto najbolje kupovine i dobre zabave.

Zabava je počela već u 12 sati nastupom dječijeg hora Mama Vox. Posjetioci su uživali u čarolijama mađioničara, nastupu mladog pjevača Davida Radosavljevića i družili se sa jednom od najpoznatijih influenserki iz regiona Janom Dačović.

Mercator je za sve posjetioce pripremio rođendansku tortu, a nakon toga je uslijedio nastup plesne grupe Gemma.

Posebno zabavno je bilo i takmičenje u pravljenju palačinaka i brzom šopingu u kojem su najsretniji i najspretniji takmičari nagrađeni poklonima.

Za kraj, prisutni su mogli pogledati break dance i Jazz Bless nastup.

Uporedo sa navedenim aktivnostima, održavala se i kreativna radionica u igraonici za djecu, druženje sa Miki i Mini maskotama, Facepaint i degustacija koktela.

Od 12 do 22 sata je trajala promocija i degustacija dobavljača, fantastični popusti u prodavnicama u centru i do 70 odsto, a mnogi od njih su okušali svoju sreću i na „Kolu sreće“ gdje su imali priliku osvojiti  vrijedne nagrade.

Pored deset sedmica rođendanskih zabava, za sve kupce smo pripremili i  druge brojne pogodnosti u Hipermarketu Mercator.

Svakog ponedeljka je akcija Mojih 10 - ponuda 10 top artikala po super cijenama. Svakog utorka u toku deset slavljeničkih sedmica svojim kupcima Mercator Borik poklanja 10 odsto popusta na ukupnu kupovinu, a svake srijede duple Pika bodove uz Pika karticu.

Četvrtkom Mercator Borik poklanja 10 odstp popusta penzionerima, a petkom organizuje Ručak za 10 - super ponudu raznih jela sa Mercatorovog gastronomskog odjela.

Posjetite Mercator Borik i uživajte u pogodnostima kupovine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije