Privreda

Sklopljena saradnja Kraša i Nelt Grupe

Sklopljena saradnja Kraša i Nelt Grupe
Foto: Zarko Basic/PIXSELL | Sklopljena saradnja Kraša i Nelt Grupe

ZAGREB - Kraš Grupa i Nelt Grupa, regionalni lideri u svojim područjima poslovanja, uspostavile su saradnju na području distribucije, pokazujući spremnost u odgovaranju na sve veće zahtjeve tržišta i potrošača.

Saradnja osigurava značajan rast dostupnosti Kraševog asortimana na tržištima Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Albanije te predstavlja širenje Neltovog distribucijskog portfelja.

"Jako nam je drago da u ovu saradnju ulazimo u godini u kojoj obilježavamo 110 godina postojanja Kraš Grupe. Osluškivanje potreba potrošača, razvoj i proizvodnja jednih od generacijama omiljenih brendova vodilje su nam u poslovanju. Vjerujemo da ćemo kroz suradnju s Nelt Grupom, renomiranim distributerom na tržištima Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Albanije napraviti dodatan iskorak u poslovanju na zadovoljstvo svih potrošača", izjavio je Slavko Ledić, predsjednik Uprave Kraš prehrambene industrije.

"Kraš je poznat po kvalitetu i predstavlja vodeću kompaniju u svom području u regiji, a ugovor doživljavamo kao prirodnu saradnju dvaju uspješnih sistema. Nelt teži konstantnom razvijanju i poboljšanju usluga distribucije i logistike, i spremni smo za izazov kreiranja dodatne vrijednosti za novog principala kroz dostupnost proizvoda u prodajnim objektima širom regije", izjavio je Miloš Jelić, predsjednik Uprave Nelt Grupe.

(Jutarnji list)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije