Privreda

Tri miliona maraka za modernizaciju Nestro benzinskih stanica

Tri miliona maraka za modernizaciju Nestro benzinskih stanica
Foto: N.N. | Tri miliona maraka za modernizaciju Nestro benzinskih stanica

Kompanija NESTRO PETROL planira da do kraja tekuće godine rebrendira četiri Nestro benzinske stanice i to u Prnjavoru, Novom Gradu, Višegradu i benzinsku stanicu Prijedor 2.

Tokom naredne godine rebrendigom će biti obuhvaćeno osam benzinskih stanica, a za pet godina ovaj proces biće završen na još 40 benzinskih stanica.

"Obim investicija na ovim projektima iznosi oko tri miliona KM", kaže Rais Safin, generalni direktor NESTRO PETROLA.

On pojašnjava da iako je kupcima najvidljivija vizuelna promjena, kompanija teži ka obezbjeđivanju visokog nivoa zaštite životne sredine, sigurnog radnog okruženja i korisničke usluge kao i visokog nivoa kvaliteta proizvoda i usluga koje nudi NESTRO PETROL.

Safin ističe da se tokom rebrendinga izvode sistematski radovi na kontroli svih strukturnih elemenata, monitoringu i kontroli manipulativnog sistema za istakanje i isporuku naftnih derivata, elektroinstalacionih sistema i mnogih drugih tehničkih elemenenta koji se koriste u svakodnevnom radu benzinskih stanica, što je u konačnici veliki značaj za klijenta u smislu kvaliteta.

U skladu sa Strategijom razvoja, kompanija planira ulaganje u razvoj i širenje Nestro mreže, kupovinom postojećih ili izgradnjom potpuno novih objekata. U tom pravcu već iduće godine planirana je rekonstrukcija jednog postojećeg objekta, što je u smislu opsega radova ekvivalentno izgradnji benzinske stanice od početka, kao i izgradnja novog maloprodajnog objekta.

"Naš cilj je zadržati lidersku poziciju na tržištu te modernizacijom i proširenjem maloprodajne mreže povećati naš tržišni udio u Bosni i Hercegovini", zaključio je Rais Safin, generalni direktor NESTRO PETROLA.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije