Privreda

Izvučeni dobitnici vaučera: Iz Amerike na ljetovanje u Trebinje

Izvučeni dobitnici vaučera: Iz Amerike na ljetovanje u Trebinje
Foto: ljetujutrebinju.com | U Trebinju izvučeni turistički poklon-vaučeri

TREBINJE - U prostorijama Turističke organizacije Trebinja izvučeno je 60 dobitnika turističkih poklon-vaučera za ljetovanje u Trebinju, koji su imali najviše sreće među aplikantima u promotivnoj kampanji "Ljetuj u Trebinju".

U pitanju su dobitnici iz BiH, ali i iz svih zemalja bivše Jugoslavije, kao i iz nekih evropskih gradova, pa sve do daleke Australije i Amerike.

Kampanja koju je organizovala Turistička organizacija grada Trebinja, u saradnji sa hotelijerima ovog grada i uz podršku gradonačelnika Trebinja Mirka Ćurića, zaključena je još u petak sa 10.109 prijava, ali su sajt www.ljetujutrebinju.com, u okviru kojeg je bila online prijava, posjetila 28.244 korisnika iz 43 zemlje svijeta, što je, prema poruci iz Turističke organizacije Trebinje, znatno nadmašilo planove, očekivanja i projekcije koje su postavljene na samom početku kampanje.

Vaučere treba iskoristiti od 5. do 25. jula, a dobitnici će se o svemu dogovoriti sa nadležnima u Turističkoj organizaciji Trebinja.

Poklon-vaučeri će se i preuzimati prilikom dolaska u Trebinje u prostorijama Turističkog info-centra, u Ulici Jovana Dučića bb u Trebinju, uz obavezno posjedovanje ličnog dokumenta.

Organizatori dodaju da su kampanju podržale i pojedine javne ličnosti koje su dale svoj doprinos uspjehu njene implementacije, poput Mijata Gaćinovića, Seke Aleksić, Nemanje Gudelja, Jovana Jovanovića i Gojka Cimirota, a riječi hvale upućene su svima koji su na bilo koji način učestvovali i dali svoj doprinos afirmaciji i promociji kampanje, uz čestitke i najbolje želje dobitnicima koji će ovog ljeta posjetiti Trebinje.

Posebna zahvalnost upućena je trebinjskim hotelijerima koji su svojim učešćem omogućili da akcija bude izuzetno uspješna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije