Privreda

Pratite nas na Google news

U hotelu "Bistrica" na Jahorini počela zimska sezona

U hotelu "Bistrica" na Jahorini počela zimska sezona
Foto: N.N. | U hotelu "Bistrica" na Jahorini počela zimska sezona
N.N.

Hotel "Bistrica" na Jahorini od 20. novembra i zvanično je postao dio najvećeg turističkog kompleksa Srpske, ZTC-a "Banja Vrućica".

Ovaj hotel smješten je na najljepšem vidikovcu planine Jahorine, na 1620 metara iznad mora. Iz "Banje Vrućice" poručuju da će svoje bogato iskustvo iz oblasti turizma i ugostiteljstva primjeniti i u ovom  hotelu te da će na taj način njegovu ponudu podignuti na viši nivo već od samog početka rada hotela.

"U proteklih dvadesetak dana hotel smo adaptirali koliko je bilo moguće kako bismo svojim gostima pružili što bolje uslove boravka. Kada je riječ o sveobuhvatnom renoviranju hotela, na kraju ove sezone ćemo sagledati situaciju i donijeti odluku kada će do toga i doći", izjavio je Aleksandar Radošević, izvršni direktor za marketing, operacije i prodaju.

Radošević je kazao da pored redovne ponude smještaja imaju i osmišljene nove aranžmane koji sadrže određene velnes usluge koje su razvili u velnes centru "Banje Vrućice" a pripremili su i program animacije kako za skijaše tako i za malu djecu.

"Formirali smo posebne paket aranžmane za zimsku sezonu za koju vjerujemo da su po mjeri svakog gosta koji voli zimu, zimske sportove i uživanje na planini. Tako da imamo pakete koji su na bazi dva, tri ili četiri noćenja po cijeni već od 179,00 KM za dva polupansiona a sauna, fitnes i bazen samo su dio ponude ovog paketa koji ćete pored skijanja rado koristiti. Takođe, i u ovom hotelu mogu se iskoristiti turistički vaučeri Vlade Republike Srpske do 31.12.2020. godine", istakao je Radošević.

Poseban paket za koji vjeruju da će izazvati pažnju onih koji vole da skijaju je aranžman "Jahorina ski nedelja 6+1" koji podrazumijeva boravak na bazi sedam polupansiona sa jednim gratis noćenjem.

Radošević vjeruje da će bogato znanje iz oblasti turizma koje je stečeno i razvijeno u "Banji Vrućici" uspješno prenijeti i u hotel "Bistrica" i da će na novoj lokaciji iskoristiti svoj brend i razviti nove turističke proizvode.

"Zima je definitivno najljepše godišnje doba za porodične odmore. Zato ne propustite priliku da sa svojim mališanima podijelite zimske radosti i uživate na olimpijskoj ljepotici. Aranžman 'Jahorina porodični vikend' nudi i poseban program animacije za djecu zahvaljujući kojem će najmlađi doživjeti nezaboravne trenutke dok će mame i tate imati priliku da neometano uživaju u skijanju", kazao je Radošević.

Radošević poručuje da su u hotelu "Bistrica" vrlo uspješno krenuli i sa prodajom novih wellness usluga kao što su različite vrste masaža, finska sauna a posjeduju svakako i zatvoreni bazen. Kako se posao bude razvijao u planu je i da se wellness ponuda proširi. Medicinska, sportska, holistička, čoko, vino aroma masaža i druge samo su dio onoga što će na najljepši način zaokružiti odmor na planini nakon skijanja i uživanja u snijegu.

Da bi ponudu hotela "Bistrica" što više približili gostima urađena je nova web stranica bistiricahotel.com kao i Facebook stranica na kojima se svi zainteresovani mogu informisati o akcijskim ponudama, rezervaciji smještaja i sadržajima paketa.

Program animacije za djecu

Program animacije za djecu traje od 10-16h i uključuje:

1 čas škole skijanja (opciono uz doplatu) 1 čas škole plivanja 1 čas izviđačkih trikova 2 x video zanimacija (po 30 min) 2 x slobodne zanimacije uz nadzor Ručak

Aranžmani već od ovog vikenda

Neke od navedenih aranžmana možete koristiti već ovoga vikenda po promotivnim cijenama koji je rezrevisan i za SKI opening, odnosno počezak skijaške sezone na Jahorini.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije