Privreda

Pratite nas na Google news

U sklopu Mog marketa u Delta planetu otvoren reFresh coffee&juice bar

U sklopu Mog marketa u Delta planetu otvoren reFresh coffee&juice bar
Foto: N.N. | U sklopu Mog marketa u Delta planetu otvoren reFresh coffee&juice bar
N.N.

Brz životni tempo često nam ne dozvoljava da živimo punim plućima. Baš iz tog razloga važno je da ponekad zastanemo, napravimo pauzu i odvojimo vrijeme za sebe. Kompanija Tropic maloprodaja d.o.o. ide u korak s vremenom i brine o svojim kupcima, pa je tako u sklopu Mog marketa u Delta planetu otvoren reFresh coffee&juice bar, svjež i razigran kutak iz koga se šire zdravi okusi cijeđenog voća i povrća i uvijek neodoljiv miris kafe.

Tropic i Moj market prepoznati su kao mjesto kupovine svježih i kvalitetnih namirnica na svim odjelima. Sada su otišli korak dalje i kupcima u Mom marketu Delta planet, kao i svim posjetiocima ovog tržnog centra, ponudili novo mjesto za pauzu i osvježenje. Bilo da vam je potreban predah od kupovine, vožnje ili radnog dana, u reFresh baru svakodnevno ćete pronaći osvježavajuće napitke za sebe.

"U ponudi reFresh coffee&juice bara trenutno se nalazi 57 različitih napitaka koji su pogodni za konzumaciju u objektu ili spremni za ponijeti. Svi napici su svježi i prave se na licu mjesta, a namirnice koje koristimo su kvalitetne i prirodne. Vaše je samo da izaberete da li ste više ljubitelj tropskih, citrusnih, klasičnih ili neobičnih okusa", istakli su u ovoj kompaniji.

Cijeđeni sokovi u reFresh baru pravljeni su od 100% prirodnog i kvalitetnog voća i povrća. Kao zamjenu za lagani i zdravi doručak izaberite neki od pažljivo kreiranih smoothiea ili shakeova, dok su za brzu dozu energije u ponudi shotovi. Da bi osvježenje bilo potpuno tu su i ostali topli i hladni napici, kao što su kafa, čaj, frappe i drugi.

Posjetite Moj market u tržnom centru Delta planet i upoznajte se s kompletnom ponudom reFresh coffee&juice bara jer zdrav način života od sada je dostupan pri svakom vašem koraku. Radno vrijeme reFresh bara od 9.00 do 21.00 čas.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije