Privreda

"Unaprijediti putnu infrastrukturu i poboljšati bezbjednost puteva"

"Unaprijediti putnu infrastrukturu i poboljšati bezbjednost puteva"
Foto: Ministarstvo saobraćaja i veza RS | "Unaprijediti putnu infrastrukturu i poboljšati bezbjednost puteva"

BANJALUKA - Potrebno je unaprijediti putnu infrastrukturu, poboljšati bezbjednost putne mreže u Republici Srpskoj i uspostaviti održiv sistem finansiranja, ocijenjeno je danas na radnom sastanku ministra saobraćaja i veza Republike Srpske Đorđa Popovića i vršioca dužnosti direktora Javnog preduzeća ''Putevi Republike Srpske'' Davora Kostreševića.

Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Đorđe Popović i vršilac dužnosti direktora preduzeća ''Putevi Republike Srpske'' Davor Kostrešević razgovarali su o tekućim poslovima i problemima u preduzeću ''Putevi RS'', realizaciji infrastrukturnih projekata, te izradi plana investicija za naredni period.

Na sastanku je naglašeno da je postojeće stanje putne infrastrukture na zadovoljavajućem nivou, ali da je potrebno unaprijediti sa ciljem poboljšanja bezbjednosti učesnika u saobraćaju.

Popović je izrazio punu podršku JP ''Putevi RS'' na započetim i planiranim projektima poboljšanja putne infrastrukture.

Kostrešević je ocijenio veoma uspješnom dosadašnju saradnju sa resornim ministarstvom, te izrazio očekivanje da će saradnja biti još intenzivnija u narednom periodu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije