Privreda

Uz ličnu kartu oživite fudbalski spektakl

Uz ličnu kartu oživite fudbalski spektakl
Foto: N.N. | Uz ličnu kartu oživite fudbalski spektakl

Oči ljubitelja fudbala širom svijeta usmjerene su ka najiščekivanijem događaju godine - Evropskom prvenstvu u fudbalu. Spremamo se za mjesec dana uzbuđenja, fudbalskih strasti i nezaboravnih trenutaka na terenu. No, da li je vaša dnevna soba spremna za ovaj spektakl?

Za potpuno uranjanje u atmosferu Evropskog prvenstva potreban je kvalitetan televizor. Dok se fudbalski asovi bore na terenu, sa kristalno jasnom slikom i dinamičnim zvukom možete imati osjećaj kao da ste na terenu. Uz dobar izbor LCD televizora, ne samo da ćete gledati utakmice sa uživanjem, nego ćete i osjetiti svaki trenutak kao da ste tamo, jer dobri televizori imaju takvu rezoluciju da nećete propustiti ni najmanji pokret.

„Važno je da se nekada prepustimo svojim željama i uživamo u malim stvarima koje život čine posebnim. Prvenstvo u fudbalu pruža nam priliku da se okupimo sa prijateljima i porodicom i da zajedno navijamo za naše omiljene timove. Addiko Bank Banja Luka omogućila je klijentima svih banaka da, samo uz ličnu kartu, apliciraju za kredit i učine te posebne trenutke još boljim uz novi LCD televizor. Samo lična karta i jedan  dolazak u našu poslovnicu, dovoljni su da vaša želja, bilo da je to kupovina novog televizora, opremanje doma ili vikend putovanje sa porodicom, postane stvarnost“, istakla je Milka Čađo, direktor odjela za poslovanje sa stanovništvom u Addiko banci.

Svi zainteresovani za kredit mogu da apliciraju i online, putem LINKA.

Više informacija o ovoj, ali i o ostalim ponudama Addiko banke Banja Luka, možete da pogledate na LINKU, a ukoliko imate dodatnih pitanja, pozovite Addiko kontakt centar na: 051 951 000.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije