Privreda

Večera zahvalnosti Philip Morrisa u Banjaluci

Večera zahvalnosti Philip Morrisa u Banjaluci
Foto: N.N. | Večera zahvalnosti Philip Morrisa u Banjaluci

BANJALUKA – Generalni direktor kompanije Philip Morris u Bosni i Hercegovini, Srđan Lazovic, sinoć je u Banjaluci bio domaćin događaja zatvorenog tipa organizovanog za poslovne partnere i prijatelje kompanije. Bila je ovo prilika da im se zahvali za dosadašnji uspješan zajednički rad i povjerenje, ali da im i sa velikim ponosom predstavi najnoviju inovaciju kompanije zvanu IQOS.

U ovom trenutku, Philip Morris International, prolazi kroz veliku poslovnu transformaciju, odlučan u svom angažmanu na stvaranju budućnosti bez duhanskog dima.

Lazović je podcrtao ovu činjenicu dosadašnjim rezultatima rekavši:  "Ova večer je znak naše zahvalnosti prema partnerima i prijateljima, od kojih su neki s nama od početka našeg rada u Banja Luci. PMI primjenjuje visoke standarde svugdje gdje posluje i drago nam je što su oni podržani i poštovani od strane sviju s kojima poslujemo. Kao jedna od najvećih kompanija u svijetu, mi imamo tu obavezu da svojim primjerom postavimo visoke standarde i da ih se stalno pridržavamo, kao i da postavljamo jasne i mjerljive ciljeve koji nam pomažu smanjiti štetan utjecaj na okoliš. Zahvalni smo svima ovdje prisutnima koji nas podržavaju u našim težnjama i ciljevima ovdje, koji su isti kao i širom svijeta: osiguranje bolje budućnosti za naše sofisticirane potrošače i njihovu okolinu."

Kao rezultat velike želje i posvećenosti tima PMI u BiH, da pokažu i dokažu da je i BiH dio modernog svijeta, kompanija je nedavno pustila na tržište i IQOS, elektronski uređaj koji zagrijava, a nesagorijeva specijalno dizajnirane patrone pravog duhana. Ovim novitetom, BiH se pridružila više od 40 tržišta širom svijeta, na kojima se može naći ovaj proizvod za koji tvrde da je bolja alternativa u odnosu na pušenje cigareta.

O kompaniji Philip Morris International Inc.

Philip Morris International (PMI) predvodi transformaciju u duhanskoj indstriji kako bi stvorio budućnost bez duhanskog dima i na posljetku zamijenio cigarete bezdimnim duhanskim proizvodima, od čega bi korist imali prije svih punoljetni pušači koji bi inače nastavili pušiti, ali i društvo u cjelini, kompanija i njeni dioničari. PMI gradi budućnost na novoj kategoriji proizvoda bez dima koji, iako nisu bez rizika, predstavljaju mnogo bolji izbor od nastavka pušenja. Putem multidisciplinarnog pristupa u razvoju proizvoda, najmodernijim objektima i naučnim dokazima, PMI nastoji osigurati da proizvodi bez dima zadovoljavaju zahtjeve potrošača i stroge regulatorne zahtjeve. PMI-jev proizvod bez dima, IQOS, bazira se na principu zagrijavanja duhana. Od 31. decembra 2018. PMI procjenjuje da je više od 7.3 milijuna odraslih pušača širom svijeta već potpuno prešlo na ovaj proizvod koji zagrijava duhan, a koji je trenutno dostupan za prodaju na 44 ključna tržišta pod brendom IQOS. Za više informacija, posjetite naše www.pmi.com i www.pmiscience.com stranice.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije