Privreda

Vučkoland zabavni park apsolutni hit u regionu

Vučkoland zabavni park apsolutni hit u regionu
Foto: N.N. | Vučkoland zabavni park apsolutni hit u regionu

Ljetna sezona na Jahorini otvorena je krajem mjeseca juna i već bilježi odlične rezultate, ali i veliko interesovanje posjetilaca.

"U prvim danima rada ostvareno je gotovo 4.000 vožnji, a promet je dostigao gotovo 30.000 KM, što je četiri puta više nego prošle godine. Jahorina je uz najduži planinski bob u regionu, panoramsku vožnju žičarom, ljetne sankanje i Xraycer vožnje postala domaćin adrenalinskim atrakcijama Tower, Loopster i Skydive. Radi se o atrakcijama koje je moguće vidjeti samo u velikim zabavnim parkovima poput Disneylanda. Upravo ovi ljetni sadržaji su dokaz da Jahorina živi 365 dana u godini. Potpuni hit ovog ljeta je Vučkoland karta koja pruža cjelodnevnu zabavu za djecu i odrasle, a podrazumijeva korištenje svih ljetnih sadržaja uključujući i nove adrenalinske atrakcije za samo 35 KM. Nakon adrenalinskih iskustava, posjetioci rado biraju odmor u Olimpijskom baru s najkvalitetnijom hranom, najraznovrsnijom ponudom napitaka i velikom terasom s pogledom na jezero. Za sve one koji ovog ljeta koriste sadržaje Olimpijskog centra Jahorina obezbijeđen je popust od 30% na usluge Olimpijskog bara", izjavio je ovim povodom direktor Olimpijskog centra Jahorina, Dejan Ljevnaić.

Dodao je da Jahorina nije samo interesantna ljubiteljima aktivnog odmora i prirode, već i investitorima koji sve češće odlučuju novac ulagati upravo na ovoj olimpijskoj planini. Trenutno se na Jahorini grade novi objekti na 15 lokacija koje se prostiru na 96.200 m2 uključujući i rekonstrkuciju hotela Rajska dolina, a u narednom periodu u planu je započinjanje radova na još tri objekta, tako da na Jahorini više nema slobodne parcele za gradnju. Radi se o objektima veličine od 2.000 m2, pa sve do 75.000 m2, što je veličina objekta koji se gradi na mjestu bivšeg hotela Jahorina od strane iskusnih i priznatih investitora. Gradnja novih objekata na Jahorini će zaposliti mnoge sa ove regije.

Uprkos velikim infrastrukturnim radovima i modernizaciji planinskog centra, Jahorina i je dalje zadržala svoj Olimpijski duh i posjetioci rado biraju šetnje planinskim stazama i užitak u neprevaziđenim panoramskim prizorima netaktnute prirode i pogledu na okolne planine.

U toku ljetne sezone svi sadržaji ovog centra su u pogonu svakog dana od 10 do 17 časova. Svake subote je  moguća i noćna vožnja šestosjedom i planinskim bobom u terminu od 20 do 22 časa, što je novitet od ove sezone. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije