Privreda

Pratite nas na Google news

Za 13. novembar zakazana licitacija parcele u "Jelšingradu"

Za 13. novembar zakazana licitacija parcele u "Jelšingradu"
Foto: Ilustracija | Za 13. novembar zakazana licitacija parcele u "Jelšingradu"
Srna

BANJALUKA - Građevinska parcela od dva hektara u novoj banjalučkoj poslovnoj zoni "Jelšingrad" biće 13. novembra ponuđena kupcima putem licitacije, a početna cijena iznosi 2,24 miliona KM, potvrđeno je Srni u gradskom Odjeljenju za lokalni ekonomski razvoj i strateško planiranje.

Parcela, koja je u vlasništvu grada , kompletno je opremljena infrastrukturom i nalazi se u blizini auto-puta, pruge i međunarodnog aerodroma.

"Parcela se prodaje po veoma povoljnoj cijeni u odnosu na cijene zemljišta u tom dijelu grada", navode iz resornog odjeljenja.

Ova nepokretnost je namijenjena za izgradnju poslovnih objekata i prva je od dvije koje će u novoj poslovnoj zoni biti stavljene na raspolaganje investitorima.

"Sve to ovu parcelu čine atraktivnom za investitore koji još u naredne dvije sedmice mogu da podnesu prijave za licitaciju. Pravo učešća u postupku licitacije imaju privredni subjekti koji su registrovani za obavljanje proizvodne djelatnosti", navode iz Odjeljenja za lokalni ekonomski razvoj i strateško planiranje.

Prema planiranoj dinamici, prvi inestitor bi mogao ući u novu poslovnu zonu do kraja ove godine.

Svi zainteresovani ponuđači dužni su da do 12. novembra do 13.00 časova dostave urednu prijavu za licitaciju na protokol Gradske uprave Banjaluka.

Licitacija će biti održana u zgradi Gradske uprave sa početkom u 12.00 časova.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije