Privreda

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u povezivanju zemalja Zapadnog Balkana
Foto: Ustupljena fotografija | m:tel na Mostarskom sajmu privrede: Ključan smo partner u povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Kompanija m:tel dio je 25. Sajma privrede u Mostaru u okviru kojeg će do 20. aprila predstaviti najmodernija rješenja za poslovne korisnike pred 800 izlagača iz više od 30 država svijeta. Svečanom otvaranju ovogodišnjeg Sajma prisustvovala je i generalna direktorka kompanije m:tel Jelena Trivan, koja je poručila da je m:tel kao dio Telekom Srbija grupe ključan partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana.

“Kada želite sigurnu i pouzdanu uslugu, bilo da ste privatni ili poslovni korisnik, prvi izbor velikog dela korisnika u zemljama regije u kojima poslujemo jeste upravo m:tel, odnosno Telekom Srbija. Izuzetno smo zadovoljni što kao najveća srpska investicija u BiH beležimo uspešne rezultate iz godine u godinu, i što korisnicima možemo ponuditi najkvalitetniju mrežu i rešenja koja će njihove biznise postaviti na svetski nivo”, rekla je Trivan i podsjetila da je m:tel u 2023. godini verifikovan kao najbolja mreža u BiH od strane dva međunarodna revizora.

Generalna direktorka kompanije m:tel Jelena Trivan posjetila je i Nacionalni paviljon Srbije, gdje je dočekala delegaciju koju je predvodio predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, a u okviru kojeg je 26 kompanija iz različitih sektora predstavilo svoju ponudu i mogućnosti regionalnog povezivanja.

Izložbenu postavku kompanije m:tel posjetili su Andrej Plenković, premijer Hrvatske koja je i zemlja partner ovogodišnjeg sajma i Borjana Krišto, predsjedavajuća Savjeta ministara Bosne i Hercegovine koji su se upoznali sa poslovanjem i rezultatima m:tel-a.

ICT rješenja po mjeri vašeg biznisa

U izložbenom dijelu kompanije m:tel, koji se nalazi u paviljonu 2 Mostarskog sajma, posjetioci će moći pogledati najnovije uređaje vodećih brendova telefona i druge opreme, te se kroz B2B susrete upoznati sa ICT rješenjima m:tel-a kao i mogućnostima njihove implementacije u sopstvene biznise.

“Fokus B2B susreta sa potencijalnim korisnicima naših ICT rješenja biće na Smart home i building rješenjima koja su namijenjena prvenstveno investitorima koji grade nove stambene objekte i vlasnicima stambenih prostora kao krajnjim korisnicima Smart Home rješenja. Raduju nas razgovori i sa predstavnicima lokalnih zajednica kojima možemo postati siguran tehnološki partner kroz Smart City rješenja, koja objedinjuju nadzor komunalne infrastrukture u jednom gradu”, rekao je Vladimir Orlović, direktor Sektora za analitiku i prodaju poslovnih rješenja kompanije m:tel.

Mostarski sajam privrede po broju izlagača i posjetilaca, najznačajnija je i najveća sajamska izložba u Bosni i Hercegovini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije