Tržište

Novi slogan jane: "Duboko iznad svih"

Novi slogan jane: "Duboko iznad svih"
Foto: Ilustracija | "Duboko iznad svih" novi slogan jane

ZAGREB, BANJALUKA - Nakon 15 godina na tržištu i pet godina od predstavljanja koncepta "Jana - voda s porukom", jana ima novu platformu i zaokret u komunikaciji, a novi slogan je "Duboko iznad svih".

Novi vizuelni identitet i nova komunikacijska strategija prirodne mineralne vode jana predstavljen je u srcu netaknute prirode svetojanskog kraja i predstavnicima medija iz BiH i regiona.

Novinari su iz Zagreba krenuli na putovanje kroz Jastrebarsko, uz dvorac Erdody, prema Šumskom dvoru, a poslije odmora išli su u obilazak modernog pogona.

"Novi, pročišćeni i pojednostavljeni dizajn etikete janinih bočica u skladu je s filozofijom brenda i činjenicom da pred potrošače jana voda dolazi iz netaknutog izvora, u svojoj iskonskoj čistoći", kažu iz "Jamnice".

Objasnili su da prolazeći kroz različite slojeve tla na dugom hiljadugodišnjem putu voda dolazi do zaštićenog podzemnog izvora, na čak 800 metara dubine, čime je zaštićena od bilo kakvog onečišćenja.

Kako bi dobili bolji utisak o položaju izvora i ljepotama svetojanskog kraja, za novinare su upravo zato organizovani put u Goricu svetojansku i posjeta Šumskom dvoru.

Novinari su se, između ostalog, osvježili janom i drugim pićima "Jamnice", a da druženje bude još potpunije, priređen je i muzički gost iznenađenja, a to je bila violončelistkinja Ana Rucner.

"Novim dizajnom i komunikacijskim sloganom - Duboko iznad svih - jana podsjeća na razloge zbog kojih je jedinstvena voda na tržištu. Duboki i zaštićeni izvor jedinstven je i u svjetskim okvirima i ključ je janine čistoće. Prepoznali su to i potrošači na brojnim tržištima i izvan Hrvatske", rekao je Zvonimira Seki, direktor marketinga "Jamnice".

Prema njegovim riječima, jana je danas svojim asortimanom prisutna u više od 20 zemalja i glavni je izvozni proizvod "Jamnice".

"Stoga su čistoća i dubina temelji naše nove kampanje. Tijekom svojih prvih 15 godina na tržištu, jana je uvijek nametala vizualne i komunikacijske standarde u kategoriji te želimo da i ovaj put bude tako", istakao je Seki.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije