Tržište

FIS i Ambyenta dobitnici Best Buy Award 2023/24

FIS i Ambyenta dobitnici Best Buy Award 2023/24
Foto: N.N. | FIS i Ambyenta dobitnici Best bay Award 2023/24

FIS i Ambyenta dobtnici su prestižnog priznanja Best Buy Award za 2023./2024. godinu, kojeg dodjeljuje renomirana švicarska organizacija ICERTIAS na osnovu istraživanja tržišta, a u skladu s međunarodno priznatim metodama.

Priznanje Best Buy Award 2023/24 za najbolji omjer cijene i kvalitete za poduzeće FIS u kategoriji lanac trgovina za uređenje doma, vrta i okućnice te za Ambyentu u kategoriji proizvođač namještaja, dokaz je da su kupci te šira javnost ocijenili  FIS i Ambyentu kao apsolutne lidere kada je riječ o ponudi najbolje vrijednosti za novac na bosanskohercegovačkom tržištu.

Međunarodno priznati simbol kvalitete i pristupačnosti Best Buy Award 2023/24 dobiven na temelju mišljenja i ocjene kupaca,  potvrđuje stratešku opredjeljenost  FIS-a i  Ambyente u pružanju izvrsnih proizvoda i usluga po poštenoj cijeni.

Novim priznanjem  nastavljen  je kontinuitet  uspješnosti kompanije FIS i njenog brenda namještaja Ambyenta.

Prvi Best Buy poduzeće FIS je  dobilo 2014. kao shopping centar sa najboljim omjerom cijene i kvalitete, a potom, nekoliko godina zaredom i priznanje Customers Friend za najbolji korisnički odnos s potrošačima.

2015. Ambyenta je osvojila priznanje QUDAL –medalju za kvalitetu, zasnovanu na iskustvu kupaca. Daljnji razvoj Ambyenta namještaja prema potrebama i željama potrošača rezultirao je i Best Buy Awardom za 2019./2020. za najbolji omjer cijene i kvalitete na domaćem tržištu.

„Ponosni smo na ponovo dobiveno prestižno međunarodno priznanje Best Buy Award 2023/2024  koje je za nas motivirajuće ali i obavezujuće u budućem poslovanju, podizanju standarda kvalitete i stvaranju još boljeg korisničkog iskustva kupaca. Želimo da prodajni centri FIS i naš brend namještaj Ambyenta ostanu, na temelju povjerenja i zadovoljstva, izbor broj jedan kupaca u Bosni i Hercegovini “ - poručuju iz kompanije FIS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije