Tržište

Kampanja "Dopuna na 'Minutici' vrijedi više": Nagrađeno 70.000 kupaca i najuspješniji radnici

Kampanja "Dopuna na 'Minutici' vrijedi više": Nagrađeno 70.000 kupaca i najuspješniji radnici
Foto: Velibor Tripić | Kampanja "Dopuna na 'Minutici' vrijedi više": Nagrađeno 70.000 kupaca i najuspješniji radnici

BANJALUKA Kroz kampanju najvećeg lanca kioska u Republici Srpskoj "Minutica" nagrađeno je 70.000 zadovoljnih kupaca koji su imali priliku da osvoje 1 GB besplatnog interneta u "M:tel" mreži, za koju je i zvanično potvrđeno da je najbolja mreža u zemlji analizom kvaliteta svih mobilnih mreža u BiH.

Time je potvrđeno da je kompanija "M:tel" tržišni i tehnološki lider.

"Minutica" je uspješno realizovala kampanju "Dopuna na 'Minutici' vrijedi više", a osim kupaca, tom prilikom su nagradili i dva najuspješnija trgovca koji su uslužili najviše kupaca.    

"U duhu akcije odlučili smo nagraditi i dva najuspješnija trgovca koji su ostvarili najbolji rezultat i uslužili najveći broj kupaca", ističu iz "Minutice".    

Naglašavaju da svakog dana na šalterima kioska "Minutica" trgovci usluže više od 25.000 kupaca te će svaka ovakva akcija prema njihovim kupcima biti praćena i nagradama za zaposlene.    

Povodom toga je Branka Paspalj Vujinović, izvršna direktorka za maloprodaju Privrednog društva "Glas srpski  trgovina" a.d., u čijem sastavu posluju kiosci "Minutica", ovom prilikom uručila novčane i robne nagrade najuspješnijim trgovcima Anđelki Railić i Dragani Lukajić.    

Podsjećamo da su u februaru ove godine prilikom dopunjavanja računa iznad tri KM svi kupci imali priliku da dobiju poklon karticu koja sadrži kod, a slanjem koda na definisani broj dobili su besplatno 1 GB interneta.

Poklonjeni 1 GB interneta svakako je najbolje došao tinejdžerima, koji su mogli da se zabave ili dodatno zarade na internetu, kupovinom dopune koja je u "Minutici" vrijedila više.

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Najčitanije