Tržište

Nova banka otvorila drugu poslovnicu u Doboju

Nova banka otvorila drugu poslovnicu u Doboju
Foto: N.N. | Nova banka otvorila drugu poslovnicu u Doboju

DOBOJ - Urbano širenje Doboja motivisalo je Upravu Nove banke da u ovom gradu otvori drugu poslovnicu, a ukupno 66. u RS, i tako bude još bliža svojim klijentima, građanima i privrednicima.

Dobojlije koje žive u južnom dijelu grada neće morati više da idu u strogi centar, nego će im usluge biti pružane u poslovnici banke koja se nalazi u sklopu stambenog kompleksa "Dijamanti".

"Ovu lokaciju smo odabrali zato što smo primijetili da se grad širi na ovu stranu, da se gradi dosta novih objekata, stambenih, poslovnih, te smo imali zahtjeva od naših klijenata da na ovom dijelu otvorimo poslovnicu kako bi im bila pristupačnija", kazao je Srđan Kondić, predsjednik Uprave Nove banke.

Nova poslovnica klijentima pruža i neke nove usluge koje do sada u Doboju nisu imali.

"U ovu poslovnicu smo implementirali i jednu od nekoliko multifunkcionalnih zona, znači zona 24/7 gdje ima multifunkcionalni bankomat na kojem možete na jednostavan i brz način, bez čekanja u redovima da obavite skoro sve funkcije koje možete da obavite i na šalterima", pojasnio je Kondić.

Klijenti Nove banke osim građana su i brojna dobojska javna i privatna preduzeća, kao i ustanove.

"Između ostalog, Gradska uprava ima račun u Novoj banci. Ne samo Gradska uprava, nego i privrednici i ostala javna preduzeća posluju sa Novom bankom. Siguran sam da će razvijanjem i grada Doboja i RS biti potrebe za još novih poslovnica", rekao je Boris Jerinić, gradonačelnik Doboja.

Kao društveno odgovorna kompanija, Nova banka se uključila u akciju urbanog pošumljavanja Doboja.

"Zadovoljstvo mi je što smo prvi učesnik akcije '1.000 za Doboj', akcije ozelenjavanja i oplemenjavanja grada Doboja, koja je definitivno dobra ideja, i svaka čast gradonačelniku i Gradskoj upravi na toj ideji. Mi smo je podražli donacijom miniparka ispred naše poslovnice", naveo je Kondić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije