Tržište

"Pepco" raspisao oglase za BiH, traži radnike i u Banjaluci

"Pepco" raspisao oglase za BiH, traži radnike i u Banjaluci
Foto: wikimedia commons | "Pepco" raspisao oglase za BiH, traži radnike i u Banjaluci

BANJALUKA- Kompanija "Pepco " objavila je oglase u kojima traži više radnika na području BiH.

Popularni maloprodajni lanac u Banjaluci, Brčkom, Istočnom Sarajevu i Gradišci nudi zaposlenje na pozicijama poslovođe, voditelja smjene te blagajnika, odnosno prodavača.

Ukupno, ponuda se odnosi na zapošljavanje po četiri voditelja trgovine i voditelja smjene, kao i pet prodavača.

Kako je ranije objavljeno, Bosna i Hercegovina će biti 19. tržište za Pepco brend. Ovaj lanac ima više desetina hiljada radnika, u više od 3.000 trgovina na starom kontitentu i slovi kao najbrže rastući evropski brend.

Inače, nakon što je prošle sedmice objavljena vijest o likvidaciji Steinhoff Internationala, kompanije koja u svom vlasništvu ima čak 72 odsto dionica ovog popularnog lanca odjećom i kućanskim potrepštinama, o svemu se službeno oglasila i Pepco grupacija.

"Radi izbjegavanja sumnje, želimo vas obavijestiti da to neće uticati na Grupu Pepco N.V. (Pepco), koja je već nekoliko godina odvojena od Steinhoffa. Pepco posluje kao samostalna, uspješna firma, s vlastitim finansiranjem i snažnim bilansom", poručili su oni u dopisu upućenom "Nezavisnim novinama"..

Pepco Grupa nedavno je najavila dalji strateški napredak, nastavak snažnog rasta prihoda i dobiti koji su potaknuti strategijom širenja lanca trgovina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije