Tatjana Rogulja

Šljivaru zeleno svjetlo za preuzimanje "Veletrgovine"

GRADIŠKA - Uprava gradiške "Veletrgovine" dala je pozitivno mišljenje o ponudi Darka Šljivara za preuzimanje ovog akcionarskog društva.

Robne rezerve RS prodaju imovinu

BANJALUKA - Stečajni upravnik "Robnih rezervi Republike Srpske" akcionarsko društvo u stečaju Banjaluka, objavio je oglas o prodaji imovine ovog stečajnog dužnika.

Banjalučki aerodrom imao 355% više putnika nego u avgustu 2019.

BANJALUKA - Banjalučki aerodrom imao je 53.248 putnika, što je za 10.000 više nego u istom mjesecu lani kada je prevezeno 43.441 putnika.

HPK prodaje imovinu

KOZARSKA DUBICA - Stečajni upravnik objavio je oglas o prvoj prodaji imovine stečajnog dužnika "HPK" a.d.-u stečaju, Draksenić bb putem javnog nadmetanja.

Košarkašu Markusu ulični svirač u Banjaluci odsvirao rođendansku pjesmu (VIDEO)

Košarkaši koji učestvuju na Internacionalnom košarkaškom turniru "Prvih 50 godina Igokea " slobodno vrijeme su iskoristili da prošetaju Banjalukom, a jedan od njih je, u ...

Dobit banaka u FBiH porasla za 53 odsto

SARAJEVO - Dobit banaka u Federaciji BiH u prvoj polovini 2023. godine porasla je za 53,2 odsto u poređenju s istim periodom 2022. godine.

Stanivuković: Nije bilo kriminala u izgradnji škole, podnijeću krivične prijave

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković odbacio je danas sumnje da je bilo kriminala prilikom gradnje i opremanja osnovne škole u banjalučkom naseklju Ada te ...

Uprava dala signal za preuzimanje "Krajina osiguranja"

BANJALUKA - Uprava banjalučkog "Krajina osiguranja" izrazila je pozitivan stav o ponudi "Prijedorputeva" za preuzimanje ovog osiguravajućeg društva.

Austrijanci najavili značajna ulaganja u RS

BANJALUKA – Austrijska kompanija „Moser Architects“ planira značajna ulaganja u Republiku Srpsku, a detalji prve faze investicije biće poznati do kraja ovog mjeseca.

Tajni kupci obišli zemlje regiona, evo gdje je BiH

BANJALUKA – Bosna i Hercegovina i ove godine je na prvom mjestu među zemljama u regionu prema kvaliteti usluga na prodajnim mjestima.

"Pepco" raspisao oglase za BiH, traži radnike i u Banjaluci

BANJALUKA- Kompanija "Pepco " objavila je oglase u kojima traži više radnika na području BiH.

Čorokalo preuzima "Krajina osiguranje", objavljena javna ponuda

BANJALUKA – Kompanija "Prijedorputevi" objavila je javnu ponudu za preuzimanje "Krajina osiguranja".

Beogradska firma kupila "Bosku"

BANJALUKA – "Kaboss Pro" d.o.o. Beograd postao je vlasnik 20.151.005 glasova u skupštini emitenta ili 88,0472% od ukupnog broja glasova banjalučke "Boske".

Kompanija načelnika opštine na berzi prikupila 2,2 miliona za vraćanje kredita

BANJALUKA – Drvna industrija "Šipovo" d.o.o. Šipovo uspjela je da na Banjalučkoj berzi prikupi 2,2 miliona maraka, namijenjenih za vraćanje kredita.

Vlada RS na berzi prikuplja novih 45 miliona KM

BANJALUKA – Vlada Republike Srpske novom emisijom javnih obveznica namjerava da na berzanskom tržištu prikupi 45 miliona konvertibilnih maraka.