Film i serije

Britni Spirs nezadovoljna dokumentarcima o sebi: To je suludo

Britni Spirs nezadovoljna dokumentarcima o sebi: To je suludo
Foto: Print Screen/Instagram/britneyspears | Britni Spirs nezadovoljna dokumentarcima o sebi: To je suludo

Američka pop pjevačica Britni Spirs izrazila je nezadovoljstvo povodom snimanja dokumentarnih filmova o svom životu ističući da su ti dokumentarci uvredljivog karaktera, te da oni nisu imali pozitivnog uticaja na odluku suda o ukidanju starateljstva koje je nad njom imao njen otac od 2008. godine, prenijeli su američki mediji.

Pjevačica od te 2008. odlukom suda nije imala kontrolu nad svojim finansijama, kao ni prilikom donošenja odluka koje su se ticale nekih bitnih pitanja u njenom životu.

Starateljstvo je konačno ukinuto u novembru prošle godine, a javnost je spekulisala da su takvoj odluci suda doprinijeli dokumentarni filmovi koji su objavljeni o Spirs.

Pjevačica je sada navela da su svi filmovi o njoj bili uvredljivog karaktera.

"Nikada se nisam osjećala više maltretiranim u ovoj zemlji. To je suludo… i hajde, ozbiljno, da li je stvarno legalno snimati toliko dokumentaraca o nekome bez njegove dozvole??!", upitala je Britni Spirs na Instagramu i dodala:

"Ozbiljno, razmislite o tome… Nikada nisam vidjela toliko dokumentarnih filmova urađenih o nekoj osobi… Vilu Smitu, Gvinet Paltrou, Dženifer Lopez... Nijedna osoba na licu ove zemlje ne bi to voljela - zašto je to važno - iskopati toliko negativnih snimaka i napraviti specijalne sate tvrdeći da mi to 'pomaže'. Stvarno?".

O životu američke zvijezde snimljena su tri dokumentarca u kratkom vremenskom periodu: "Controlling Britney Spears" na EX i Hulu platformi, "Framing Britney Spears" na Netfliksu i "Britney Spears" na BBC-u.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije