Film i serije

Objavljen prvi trejler za film "Kralj lavova"

Objavljen prvi trejler za film "Kralj lavova"
Foto: YouTube | Objavljen prvi trejler za film "Kralj lavova"

Kompanija Disney objavila je prvi trejler za igrani rimejk animiranog klasika “Kralj lavova”, koji će premijerno biti prikazan sljedećeg ljeta.i

U trejleru se vidi dobro poznati početak priče kada kraljevski vrač - majmun Rafiki životinjama u savani predstavlja tek rođeno mladunče lava - princa Simbu.

Upadljivo je da su pojedini kadrovi gotovo preslikani iz animiranog originala.

Glasove junacima u novoj verziji pozajmili su Donad Glover (Simba), Bijonse (Nala), Set Rogen (Pumba), Bili Ajhner (Timon), Čivitel Ejiofor (Skar) i Džejms Erl Džons koji ponavlja ulogu kralja Mufase i čiji se prepoznatljiv duboki glas može čuti i u trejleru za novi film.

“Kralj lavova” jedan je od najgledanijih animiranih filmova svih vremena i simbol renesanse Disneyjevog studija 90-ih godina prošlog vijeka.

Da je odluka o igranom rimejku pun pogodak, makar s komercijalne strane, pokazuje podatak da je trejler za novu verziju “Kralja lavova” za samo jedan dan vidjelo više od 15 miliona ljudi, i to samo na zvaničnom Disneyjevom kanalu na Youtubeu.

“Kralj lavova” još jedan je u nizu igranih rimejkova Disneyjevih klasika i “žive verzije” su prethodno dobili “Knjiga o džungli”, “Ljepotica i zvijer” i “Winie the Pooh", dok su za sljedeću godinu najavjene premijere novog “Aladina” i “Damba”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije