Film i serije

Tarik Filipović u podcastu: Zbog "Milijunaša" sam puno izgubio u poslu, ali bih opet sve ponovio

Tarik Filipović u podcastu: Zbog "Milijunaša" sam puno izgubio u poslu, ali bih opet sve ponovio
Foto: Velibor Tripić | Tarik Filipović u podcastu: Zbog "Milijunaša" sam puno izgubio u poslu, ali bih opet sve ponovio

U novoj epizodi podcasta "Pomalo lično" razgovarali smo sa poznatim glumcem i TV voditeljem Tarikom Filipovićem

Tokom razgovora Tarik se dotakao i svoje, kako ističe, "jedine ljubavi koja nema ljudske obrise", a to je ljubav prema Fudbalskom klubu Čelik, ali i vremena kada se upravo u Zenici prvi put susreo sa glumom.

Spomenuo je i mnoge svoje uloge, ali i onu u kultnoj seriji "Bitange i princeze". No, veliki pečat u njegovoj karijeri ostavio je kviz "Milijunaš". "'Milijunaš' je kroz godine postao veliki dio mog života.

Jedna paralelna karijera zbog koje sam puno toga izgubio u svom poslu, ali i dosta toga dobio u nekim drugim stvarima. Ali da sada mogu da vratim film, napravio bih isto", ispričao je Tarik.

Dotakao se i stvari koje ga nerviraju, ali i kako je uspio da naljuti Kolindu Grabar Kitarović i Stjepana Mesića. Komentare na internetu ne čita, a na živce mu ide akcentovanje pojedinih riječi, koje mu, kako priča kroz osmijeh, nikada neće biti jasno.

Prisjetio se tako i statusa svog kolege Sergeja Trifunovića, koji je napisao da Đokovića nisu pustili u Australiju jer "pogrešno akcentujemo". Iako nije pretjeran ljubitelj društvenih mreža, svjestan je da one čine veliki dio današnjice, a svoje profile vodi sam.

"Vodim ih sam, ne bi niko znao napisati rečenicu da bude moja. Da sam Bijonse, onda bih dao nekom da ih vodi", jasan je bio Tarik.

Iako ružne riječi i vrijeđanja ne može da izgovori ni u šali, iskren je da uvijek pleše po tankom ledu kada su u pitanju određene teme poput, na primjer, seksa.

No, kako ističe, nikada nije prešao granicu i vrlo dobro zna gdje je ona.

Takav je slučaj i sa njegovom monodramom "Seks i glad", u kojoj utjelovljuje doktora seksologije, profesora i plejboja imena Udo Špricnmaher.

Nadasve zanimljiva monodrama, prepuna smijeha, takođe, prema njegovim riječima, na momente ima i edukativni štih. A Banjalučani će moći da je pogledaju na "Aprilili festu" upravo na Svjetski dan šale, u subotu, 1. aprila, u SD "Centar".

Ulaznice se mogu nabaviti u "MyBook" knjižari u Banjaluci i na gigstix.ba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije