Muzika

Mario Knezović iz Zostera u podcastu “Nezavisnih”: O čemu bih pričao sa Šantićem

Mario Knezović iz Zostera u podcastu “Nezavisnih”: O čemu bih pričao sa Šantićem
Foto: Velibor Tripić | Mario Knezović iz Zostera u podcastu “Nezavisnih”: O čemu bih pričao sa Šantićem

BANJALUKA - Mario Knezović, pjevač, tekstopisac i kompozitor popularne mostarske grupe Zoster, danas je bio gost potkasta Nezavisnih novina "Pomalo lično", a razlog gostovanja bio je Zosterov novi, peti po redu studijski album "Najgori".

Ujedno, Knezović je sa svojom grupom sinoć u Klubu studenata Banjaluka, imao prvo predstavljanje albuma pred publikom, a večeras na istom mjestu slijedi i drugo. U krcatom klubu, banjalučka publika pokazala je koliko je vjerna Zosteru, tako što je sve nove pjesme pjevala naizust sa bendom.

O publici, o prvom gostovanju grupe van Mostara, koje se desilo upravo u Banjaluci 2002. godine, o novim pjesmama, o punoljetsvu svog prvog albuma "Ojužilo" iz 2005. godine, o temama slobode, politike, narkomanije, o muzici i glumi , Knezović je govorio u našem potkastu.

Usput, on je publiku podsjetio šta za Mostarce znači glagol "mazlumati", naveo je o čemu bi danas pričao sa Aleksom Šantićem da je živ, te otkrio koga je glumio u novoj seriji "Koža", čiju premijeru u režiji Saše Hajdukovića i po scenariju Nikole Kolje Pejakovića, publika sa nestrpljenjem očekuje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije