Muzika

Aleksandra Kovač objavila novu pjesmu

Aleksandra Kovač objavila novu pjesmu
Foto: N.N. | Aleksandra Kovač objavila novu pjesmu

​Pjevačica Aleksandra Kovač objavila je novu pjesmu pod nazivom "Odavde do večnosti", te uputila snažnu poruku povodom teške situacije u vezi sa pandemijom virusa korona.

"Sada je vreme za razum, disciplinu i odgovornost, za samoizolaciju, socijalno distanciranje i brigu o svom i tuđem zdravlju. Moramo shvatiti, kao društvo, da samo od nas i našeg ponašanja zavisi da li ćemo doživeti scenario kao u Italiji, ili ćemo pobediti ovaj virus i spasiti jedni druge", istakla je Kovačeva. Ona je uputila apel svim građanima da ostanu kod kuće i vode računa o sebi i drugima.

"Šaljem svu svoju podršku i snagu svim ljudima koji se bore za svoje živote, kao i svim zdravstvenim radnicima, medicinskom osoblju, lekarima, medicinskim sestrama, spremačicama u bolnicama, farmaceutima u apotekama i prodavačicama i prodavcima u radnjama, koji rade svaki dan i izlažu se opasnosti od zaraze. Oni su pravi heroji", kaže pjevačica i dodaje da je najbolji način da svim ljudima pruži nadu, utjehu i ljubav u teškim vremenima upravo kroz muziku.

Pjesma "Odavde do večnosti", kako je otkrila, nastala je davne 1999. godine, kada je pjevačica komponovala za Severinin album "Ja samo pjevam".

"Sada, mnogo godina kasnije, predstavljam je u novom ruhu i pevam je za zdravlje svih građana naše zemlje i celog sveta. Čuvajte se dragi ljudi i nadam se da će vam moja muzika pomoći da barem na trenutak otplovite u neki lepši i bolji svet od ovog u kome trenutno živimo", zaključila je pjavačica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije