Muzika

Pratite nas na Google news

Alen Islamović objavio novu pjesmu "Na pola koplja"

Alen Islamović objavio novu pjesmu "Na pola koplja"
Foto: N.N. | Alen Islamović objavio novu pjesmu "Na pola koplja"
Minja Šuković

Alen Islamović sve istinske ljubitelje rokenrola je obradovao novim singlom. Ovog puta u pitanju je saradnja sa grupom "Srčani udar" sa kojom je snimio pjesmu "Na pola koplja".

Zajednički rad rock grupe iz Kanade i popularnog pjevača se nastavlja nakon što su debitantski album sastava pod nazivom "Mrtvo Hladno" snimili još davne 2005. godine.

Autor muzike za singl "Na pola koplja" je Dean Đurković, a tekst i aranžman su zajedničkim snagama uradili Islamović i Đurković. Produkcija je rađena u Kanadi, a videospot je nastajao u karantinu, gdje su svi akteri kadrove snimali na svoj način.

"Ovom pjesmom najavljujem i pripremanje mog novog albuma za jesen, na kojem ću raditi malo čvršći zvuk. Bit će i neke svježine koju želim napraviti na svoj način, a biće i nekoliko različitih autora. Dean iz grupe "Srčani udar" iz Toronta je moj stari saradnik, a imamo već nekoliko zajedničkih hitova "30 kvadrata", "Heroin", "Heroj", a i ovo će biti hit, jer je takva vrsta pjesme koja nosi. Moram se malo više baviti rockom jer vidim da neki pokušavaju, ali im baš i ne ide. Za rock treba imati leđa, jer tu nema foliranja. Spot za "Na pola koplja" je dostupan na Youtubeu, a reakcije su na prvu dobre. Imam već pola pripremljenog albuma, a slobodnog vremena imam koliko hoću. Moje je da pišem i stvaram pjesme, a publika je ta koja će slušati i hvaliti ili kritikovati", rekao je Alen Islamović.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije