Muzika

Amel Ćurić oduševio obradom Merlinovog hita

Amel Ćurić oduševio obradom Merlinovog hita
Foto: youtube | Amel Ćurić oduševio obradom Merlinovog hita

Poznati bosanskohercegovački pjevač Amel Ćurić oduševio je brojne fanove obradom pjesme "Dobro veče tugo" Dine Merlina koju je snimio zajedno s kolegom i muzičkim producentom Amilom Lojom u njegovom Al studiju.

Uz klavirsku pratnju Ćurić je još jednom pokazao svoje raskošne vokalne sposobnosti i posebnu emociju koju su hiljade korisnika društvenih mreža i Youtuberi nagradili najljepšim riječima hvale. Lojo je u refrenima pjevajući back vokale dodatno upotpunio atmosferu.

Producent i muzičar Lojo proteklih mjeseci posvetio se snimanju i postavljanju covera na Youtube kanalu Al Music Studia koji su naišli na odlične reakcije publike. Među milionima pregleda koje uspijeva prikupiti sarađujući s poznatim i manje poznatim muzičkim zvijezdama iz naše zemlje, Lojo je napravio pun pogodak ugostivši i Ćurića u studiju. Njih dvojica već ranije su sarađivali na Amelovim pjesmama.

Podsjećamo, Amel je u septembru ove godine stao na ludi kamen i tako okrunisao svoju petogodišnju vezu s Jelenom Čabarkapom. Njih dvoje su uživali na medenom mjesecu na Maldivima, a čini se kako se po povratku u BiH Ćurić već vraća radu i novim pjesmama.

(klix)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije