Muzika

Amira Medunjanin potvrdila učešće na Exitu

Amira Medunjanin potvrdila učešće na Exitu
Foto: NN Arhiva | Amira Medunjanin potvrdila učešće na Exitu
Srna

NOVI SAD - Poznata interpretatorka sevdalinki Amira Medunjanin potvrdila je učešće na predstojećm jubilarnom 20. muzičkom festivalu Exit, koji će od 8. do 11. jula biti održan na novosadskoj Petrovaradinskoj tvrđavi, saopštili su danas organizatori.

Osim Medunjaninove, učešće na jubilarnom Exitu danas je potvrdilo još 19 velikih svjetskih muzičkih zvijezda poput Artbata, Meduze, "Hot sins 82", Sabatona, Buča Kesidija, Ide Prester, di-džejeva Akvapipa, Da Pisa i Moce i Čede.

Ranije su nastupe na tvrđavi potvrdila velika svjetska i evropska muzička imena, a među njima Dejvid Geta, di-džej Snejk, Tajga, Paul Kalkbrener, Nina Kravic, Boris Brejha, Šek Ves i drugi.

U saopštenju je navedeno da je vijest da je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević nedavno potvrdio da će proslava dvije decenije Exita biti održana ove godine izazvala oduševljenje fanova ovog festivala širom svijeta.

"Probuđena je nada da, uz ubrzanu vakcinaciju i poštovanje mera protiv epidemije virusa korona, možemo gledati u skori izlaz iz teškog stanja, koje je pre godinu dana zadesilo svet", naveli su iz Exit tima.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije