Muzika

Arijana Grande u nedjelju pjeva u čast žrtvama u Mančesteru

Arijana Grande u nedjelju pjeva u čast žrtvama u Mančesteru
Arijana Grande u nedjelju pjeva u čast žrtvama u Mančesteru

Američka pop zvijezda Arijana Grande održaće koncert u dobrotvorne svrhe u nedjelju u engleskom gradu Mančersteru, posvećen žrtvama prošlonedjeljnog samoubilačkog napada u tom gradu, saopštila je njena produkcijska kompanija.

Na koncertu će se pojaviti i njene kolege Džastin Biber, Keti Peri, Majli Sajrus, Farel Vilijams i bendovi "Take death“ i "Coldplay“, saopštili su organizatori, prenosi Rojters.

U prošlonedjeljnom napadu u Mančesteru život su izgubile 22 osobe, a desetine njih je povrijeđeno. Mlada pjevačica je nakon tragičnog incidenta odložila preostale datume turneje "Dangerous Woman".

Dvadesetrogodišnja Amerikanka će koncert nazvan "One Love Manchester" održati na kriket terenu "Old traford“. Kapacitet gledališta je 50.000 ljudi, a koncert će prenositi TV i Radio BBC, javlja agencija Beta.

Prihod od koncerta namijenjen je posebnom fondu koji su osnovali gradska uprava Mančestera i Crveni krst.

"Vratiću se u nevjerovatno hrabri grad Mančester da provedem vrijeme sa svojim obožavaocima, da održim dobrotvorni koncert u njihovu čast i da sakupim novac za žrtve i njihove porodice“, rekla je pjevačica ovom prilikom, prenio je BBC. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije