Muzika

Bajaga i Biković zajedno pjevaju za "Hotel Beograd"

Bajaga i Biković zajedno pjevaju za "Hotel Beograd"
Foto: N.N. | Bajaga i Biković zajedno pjevaju za "Hotel Beograd"

Prvi trejler za srpsko-ruski film "Hotel Beograd" ("Отель Белград") objavljen je juče, a sada je objavljena i pjesma iz filma, koju zajedno izvode Miloš Biković i Momčilo Bajagić bajaga.

"Ova pesma je napravljena za film 'Hotel Beograd' kao znak zahvalnosti našoj predivnoj glumici Dijani, koja je svojim talentom i verom u ovaj poduhvat, učinila da naša prestonica i zemlja zasijaju novim sjajem pod filmskim reflektorima kojih ne bi bilo bez tebe Dijanuška", napisano je na Youtb kanalu filma "Hotel Beograd".

Ljubitelje "Kuhinje" i "Hotela Eleon" obradovala je vijest da uskoro stiže "Hotel Beograd", svojevrsni nastavak ovih serija. U njemu će igrati uigran tandem iz ruskih ostvarenja - Miloš Biković (koji igra Pavela, Pašu) i Dijana Požarskaja (kao Daša).

Radnju su osmislili ruski scenaristi, vodeći se kako svojim iskustvom u glavnom gradu Srbije, tako i filmovima Emira Kusturice. Kusturičini filmovi su, kako je ranije objasnio Biković, veoma oblikovali svijest Rusa o Srbima.

A to se i u samom trejleru već primjećuje. Beograd je u njemu predstavljen vrlo živopisno - kroz svoj noćni život, ispade, uličnu umjetnost, patrijahalne zahtjeve koji često dovode do komičnih situacija.

"Hotel Beograd" će prvo biti izdat kao film, a potom će se naći i na malim ekranima u vidu serije.

Pogledajte i prvi trejler.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije