Muzika

Bajaga i Instruktori 25. maja na Sea Star festivalu

Bajaga i Instruktori 25. maja na Sea Star festivalu
Foto: Facebook | Bajaga i Instruktori 25. maja na Sea Star festivalu

Bajaga, jedan od najvažnijih regionalnih rok autora, sa svojim će "Instruktorima" 25. maja pojačati program trećeg "Sea Star" festivala u Umagu.

Nakon što je prošle godine oduševio preko 30.000 fanova na glavnoj pozornici "Exita", u Umag stiže uz bezbroj hitova iz 35 godina besprekorne karijere uz koje su odrastale brojne generacije širom regiona.

Biće to ujedno i prvi put da Bajaga i "Hladno pivo" podijele pozornicu nakon deset godina i lanjske velike lekcije iz regionalne solidarnosti i međusobnog poštovanja u najboljem susjedskom maniru.

Bajaga tako staje u moćan program festivala koji predvode hip-hop grupa "Wu-Tang Clan", vodeći tehno izvođači današnjice Sven Vat i Nina Kravic, nadolazeća zvijezda Ilario Alicante, britanska trap-džez umjetnica IAMDDB, superpopularni Mahmut Orhan i jaka imena kao što su Vojko V, "Fox", "Krankšvester", "High5"...

Nastup je potvrdio i istarski pop-rok bend "Nola". Udarnoj postavi pridružiće se i beogradski tehno doajen svjetskog glasa Marko Nastić i famozna DJ Ledi Li.  Uskoro stižu i prve jednodnevne ulaznice sa 30 odsto popusta, po poklon cijeni od 49 KM.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije