Muzika

Banjalučki gudački kvartet održao koncert u atrijumu

Banjalučki gudački kvartet održao koncert u atrijumu
Foto: N.N. | Banjalučki gudački kvartet održao koncert u atrijumu
Srna

BANJALUKA - Banjalučki gudački kvartet održao je danas koncert u atrijumu Gradske uprave u okviru projekta "Kultura u prolazu", čiji je cilj da korisnicima usluga gradske administracije pruži priliku da upoznaju kulturno stvaralaštvo Banjaluke.

Načelnik Odjeljenja za kulturu, turizam i socijalnu politku Gradske uprave Banjaluka Natalija Trivić rekla je da atrijum pruža mogućnost svim stvaraocima iz različitih umjetnosti da svakog četvrtka izvode i predstave svoje programe.

"Otvoreni smo za saradnju i cilj nam je da uključimo što više aktera kako bi sve kapacitete grada usmjerili na razvoj kulture u Banjaluci", navela je Trivićeva.

Tokom koncerta Banjalučkog gudačkog kvarteta prisutni su mogli da uživaju u djelima najpoznatijih kompozitora klasične muzike i modernim ostvarenjima, saopšteno je iz Gradske uprave.

Banjalučki gudački kvartet, koji čine profesori Muzičke škole "Vlado Milošević" Aleksandra Vidaković, Biljana Radulović, Mirjana Kremenović i Dalibor Slavnić, osnovan je 2008. godine u Banjaluci.

U atrijumu Gradske uprave građani mogu da pogledaju izložbu fotografija autora Nebojše Kostreševića, koja će biti otvorena do 18. jula.

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije