Muzika

Banjalučki sastav "Grin bulz" predstavio singl "Ne brini"

Banjalučki sastav "Grin bulz" predstavio singl "Ne brini"
Foto: N.N. | Važnost lične slobode kroz rep stihove

Banjalučki rep sastav "Grin bulz" predstavio je novi video-spot za singl "Ne brini", koji je uradio u saradnji s pjevačicom Aleksandrom Škrbić. Pjesma, po riječima članova benda, odiše ljetnom atmosferom, ali ne govori o tropskim barovima, koktelima i tamnoputim djevojkama u bikinijima.

"Ovo je pjesma o dva čovjeka koji se prisjećaju dana kada su uhodili djevojku koja ih je išla varati širom Jadrana. Kasnije su se, vjerovatno očajavajući za nekim šankom, upoznali i zaključili da se radi o istoj ženi. Kada je Aleksandra dodala trešnju na šlag i otpjevala refren, tema je još više došla do izražaja", istakli su iz banjalučkog benda. Novi singl je, po riječima muzičara, nastao relativno brzo, ali se čekalo nešto više na realizaciju video-spota.

"Malo za promjenu, odlučili smo da se potrudimo. Snimanje spota je počelo 2019. na Braču u gradu Supetar. Na snimanju smo radili uz podršku ekipe Brač film festivala, a iza kamere se našao naš Crnogorac - Krsto Vulović. Nakon godinu dana intenzivnog rada na spotu snimili smo scene u auto-mehaničarskoj radionici i u prodavnici. Sve je bilo uz bezuslovnu podršku 'Bosonoga produkcije', koja nam je ustupila sve resurse potrebne za realizaciju. Takođe, pivara 'Gorštak' se pokazala kao dobar prijatelj benda i obezbijedila nam osvježenje za ovu poslovnu saradnju. Za vizuelni identitet i snimanje su bili zaduženi Nikola Sekulić i Simo Iljić, Dragana Gana Đedović se odlično snašla kao šminker, a naš Đorđe Radusin - Lil Đo se ponovo bavio režijom", rekli su iz benda "Grin bulz".

Naslov pjesme upućuje kroz refren da slušaoci ne treba da brinu, ali iz benda dodaju da ne smatraju sebe dovoljno dobrim "savjetodavdžijama".

"Pošto se pjesma osvrće na muško-ženske odnose, pričaćemo iz ovog aspekta. Dajte više slobode svom partneru i sebi i nemojte se vjenčavati jer 'već imate dovoljno godina' i roditelji vrše pritisak na vas", poručili su muzičari.

Pjevačica Aleksandra Škrbić je dodala da je do saradnje sa "Grin bulzima" došlo sasvim slučajno, te da je poziv da učestvuje u ovoj pjesmi rado prihvatila.

"Ideja je bila posebno zanimljiva, jer je bio izazov oprobati se u potpuno drugačijem žanru. Ekipa je svakako ispunila očekivanja. Iskustvo je bilo i više nego zabavno. Samo snimanje pjesme je proteklo opušteno, imala sam slobodu za improvizaciju i sve to zajedno je proizvod koji možete da čujete", istakla je ona.

Dodala je da je snimanje na Braču bilo puno sjajnih utisaka, te da su ti dani na setu bili priča sama za sebe.

"Nekoliko dana super druženja i lijepe energije upakovali smo u flešbekove na refrenu. Mislim da se sve to vidi: mi smo se zabavljali, a samim tim i spot je zabavan", poručila je Škrbićeva. Iz benda "Grin bulz" su dodali da ne planiraju da najavljuju novo ostvarenje u narednom periodu, jer, kako kažu, poštivanje zadatih rokova nije njihova jača strana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije