Muzika

Beskontaktno plaćanje na "Nektar OK festu"

Beskontaktno plaćanje na "Nektar OK festu"
Foto: N.N. | Beskontaktno plaćanje na "Nektar OK festu"

Od ove godine "Nektar OK fest" uvodi i jednu novinu, a riječ je o beskontaktnom plaćanju i kupovini unutar festivalske zone na Tjentištu, kao i unutar samog "OK kampa". To znači da će se sva plaćanja, osim kupovine ulaznica za program na "Jägermeister main stageu" i samih "OK kamp" paketa (kamp + ulaznica) koji se budu kupovali na licu mjesta, prije ulaza u festivalsku zonu, obavljati festivalskom karticom.

Partner u realizaciji beskontaktnog plaćanja, koje će prvi put biti primijenjeno na "Nektar OK festu", je Addiko banka, banka partner festivala.

Na ovaj način publika će manje vremena da provodi u čekanju na prodajnim mjestima unutar festivalske zone, a mnogo više da uživa u druženju, provodu i svirkama omiljenih bendova. Dopuna festivalskih kartica biće moguća na "Top-up" lokacijama, koje će biti jasno obilježene unutar festivalske zone i u samom "OK kampu". Provjera stanja na kartici moguća je na svim prodajnim mjestima, a povrat sredstava vrši se na "Top-up" lokacijama gdje se preuzima kartica i vrši dopuna. Na festivalsku karticu se prilikom prve dopune plaća kaucija od pet KM, ali ovaj iznos se vraća pri povratu sredstava i prilikom vraćanja same kartice.

"Na Tjentištu ćemo od 12. do 14. jula uživati u novinama, dobroj zabavi, filmskim projekcijama, promocijama knjiga te odličnim svirkama vrhunskih svjetskih i regionalnih bendova, među kojima su 'Franz Ferdinand', 'Dubioza kolektiv', 'Brkovi', 'Goblini', 'Partibrejkers', 'Nipplepeople'", poručili su organizatori festivala na Tjentištu.

"Nektar OK fest" prate prijatelj festivala - kompanija "M:tel" i Addiko banka, banka partner festivala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije