Muzika

Pratite nas na Google news

"Bjesovi" održali koncert pred punim KSB-om u Banjaluci

"Bjesovi" održali koncert pred punim KSB-om u Banjaluci
Foto: N.N. | "Bjesovi" održali koncert pred punim KSB-om u Banjaluci
Minja Šuković

Ona te voli I ti to znaš...

Ovim stihovima počeli su "Bjesovi" svoj koncert u subotu veče u gradu na Vrbasu, a banjalučka publika im je još jednom pokazala kako i ona voli njih.

Da alternativna rok scena još nije izumrla u ovom gradu dokaz je njihov koncert pred punim KSB-om. Iako je prije samog nastupa frontmen ovog benda Zoran Marinković izjavio kako imaju lijepa iskustva u Banjaluci, koliko god su se na dosadašnjim nastupima publici davali, uzvraćano im je intenzivnije. Tako je bilo i ovog puta, "Bjesovi" su Banjalučanima poklonili sebe i uspjeli da prenesu poruku koju šire kroz muziku.

Publika različitih starosnih dobi dokaz je da sa "Bjesovima" počinje slušanje alternativne muzike, ali ono ne jenjava ni u poznijim godinama.

Razlog za to je što se tokom karijere bend izborio sa mnogim izazovima i nikad nije podilazio aktuelnim trendovima te je ostao dosljedan sebi i svojoj publici.

Kada su u pitanju planovi benda, frontmen dodaje da grupa sprema novi album, ali da još nisu sigurni kada će materijal biti spreman jer taj datum diktira "hiljadu jedan faktor", ispričali su iz benda u svom intervjuu za "Nezavisne" uoči koncerta.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije