Muzika

Bora Đorđević nastupio na gradskom trgu

Bora Đorđević nastupio na gradskom trgu
Foto: Srna | Bora Đorđević nastupio na gradskom trgu

KOZARSKA DUBICA - Dan Republike Srpske u Kozarskoj Dubici proslavljen je velikim koncertom na gradskom trgu na kojem je nastupio frontmen grupe "Riblja čorba" Bora Đorđević i lokalni "Bum bend".

Sinoćnjem koncertu prisustvovao je veliki broj Dubičana, kojima je Dan Republike Srpske čestitao načelnik opštine Radenko Reljić.

"Republika Srpska je trajna kategorija i demokratsko društvo u kojem jednaka prava imaju svi građani bez obzira na nacionalnu ili bilo kakvu drugu pripadnost", rekao je Reljić novinarima.

On je dodao da je za okupljene građane pripremljeno kuvano vino i spektakularni vatromet.

Čestitajući građanima Dan Republike Srpske, frontmen grupe "Riblja Čorba" Bora Đorđević izjavio je da je neophodno da Republika Srpska postoji, bez obzira na sve otpore, kao i da traje njeno bratstvo sa Srbijom.

"Ne bavim se politikom, ali ću reći da su to poslednje oaze, jedine dvije zemlje koje još naginju Rusiji. To je trn u oku celom svetu", rekao je Đorđević.

On je podsjetio da je u Kozarsku Dubici već dolazio povodom formiranja prihvatilišta za napuštene pse u toj opštini.

"Ovde sam u Kozarskoj Dubici zato što volim ovaj grad u kojem žive dobri ljudi", rekao je Đorđević, koji je zahvalio mnogim ljudima koji su pomogli u osnivanju i opremanju prihvatilišta, za koje je zemljište na korištenje dodijelila opština.

On je naglasio da na proslavi Dana Republike Srpske nastupa besplatno, kao izraz zahvalnosti i u želji da pomogne volonterima koji brinu o napuštenim životinjama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije