Muzika

Bosanac više neće biti u žiriju "Zvezda Granda"

Bosanac više neće biti u žiriju "Zvezda Granda"
Foto: Wikipedia | Bosanac više neće biti u žiriju "Zvezda Granda"

Dragana Stojkovića Bosanca ove sezone navodno možda nećemo gledati u "Zvezdama Granda" jer njegova supruga misli da je vrijeme da se odmori, a on se navodno premišlja, posebno zbog trajanja emisije od 15 sati.

"Njegova žena Dunja ga moli da prestane sa tim, da se konačno posveti sebi i njoj, da malo uživaju. Za finansije ne treba da brinu jer je zaradio dovoljno i sada može da odmara. Prije dvije godine Bosanac je operisao srce i još tada su mu doktori rekli da ne smije da se forsira i da što više odmara", kaže za "Svet" izvor blizak Bosancu prenose mediji i dodaje: "Muzika koju on radi i forsira više ne prolazi, dolaze neke nove generacije i muzički pravac se potpuno menja, a on ne želi da se priklanja modi nego se drži kvaliteta."

Što se tiče ostatka žirija, ostaće nepromjenjen. Saša još uvijek ne traži zamjenu za Bosanca, jer se nada da će uspjeti da ga nagovori da ostane, a u tome mu najviše pomaže Ana Bekuta i još jedna članica žirija. Ali, na estradi se već pročulo da Bosanac želi da ode, pa se mnogi pjevači nude Popoviću. Ima tu i pravih zvezda, ali i onih manjih koje obećavaju da će praviti šou.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije