Muzika

Božo Vrećo objavio spot za pjesmu 'Ko li noćas miluje ti kosu'

Božo Vrećo objavio spot za pjesmu 'Ko li noćas miluje ti kosu'
Foto: N.N. | Božo Vrećo objavio spot za pjesmu 'Ko li noćas miluje ti kosu'

Jedan od savršenijih spojeva na muzičkom nebu – Božo Vrećo i Vasil Hadžimanov, ukrstili su svoje beskrajne talente i neopisive kreativne energije, te iznjedrili prelijepu ljubavnu pjesmu „Ko li noćas miluje ti kosu“, koja će, sigurni smo, dirnuti gotovo svačije srce.

„Da napišem ovakvu pjesmu inspiraciju sam pronašao u svojoj ljubavi koju uvijek prati ta neobično tužna sjeta i melanholija, čežnja i pomirenje sa tim da dvoje zaljubljenih ne ostaju skupa, a i dalje izgaraju jedno za drugim. Mislim da je ovo jedna od najljepših ljubavnih pjesama koje sam napisao do sada i ljudi je od prvog izvođenja na Kolarcu naprosto obožavaju”, napisao je Božo Vrećo na svom Facebook profilu.

On ističe da je Vasil njegov prijatelj i predivan muzičar.

    “Njega sam odmah zamislio kao aktera u ovoj priči koja zrači tom Antičkom Medejevskom ljubavlju koja ne prestaje, a donosi samo tišinu i misli o ljubavi. Zahvalan sam reditelju Draganu Jereminovu, šminkerici Tijani Bajić i svima vama mojim prijateljima i vjernoj publici na Ljubavi koja raste iz dana u dan i čini me Najvoljenijim, zapisao je Vrećo ovu emotivnu poruku u opisu pjesme.

Magiju ove ljubavn e storije, upotpunjuje isto tako bajkovit video spot. Pogledajte i poslušajte novo remek djelo ova dva sjajna muzičara!

(NN/jelenmusicshow.com)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije