Muzika

Pratite nas na Google news

Božo Vrećo objavio spot za pjesmu 'Ko li noćas miluje ti kosu'

Božo Vrećo objavio spot za pjesmu 'Ko li noćas miluje ti kosu'
Foto: N.N. | Božo Vrećo objavio spot za pjesmu 'Ko li noćas miluje ti kosu'
N.N.

Jedan od savršenijih spojeva na muzičkom nebu – Božo Vrećo i Vasil Hadžimanov, ukrstili su svoje beskrajne talente i neopisive kreativne energije, te iznjedrili prelijepu ljubavnu pjesmu „Ko li noćas miluje ti kosu“, koja će, sigurni smo, dirnuti gotovo svačije srce.

„Da napišem ovakvu pjesmu inspiraciju sam pronašao u svojoj ljubavi koju uvijek prati ta neobično tužna sjeta i melanholija, čežnja i pomirenje sa tim da dvoje zaljubljenih ne ostaju skupa, a i dalje izgaraju jedno za drugim. Mislim da je ovo jedna od najljepših ljubavnih pjesama koje sam napisao do sada i ljudi je od prvog izvođenja na Kolarcu naprosto obožavaju”, napisao je Božo Vrećo na svom Facebook profilu.

On ističe da je Vasil njegov prijatelj i predivan muzičar.

    “Njega sam odmah zamislio kao aktera u ovoj priči koja zrači tom Antičkom Medejevskom ljubavlju koja ne prestaje, a donosi samo tišinu i misli o ljubavi. Zahvalan sam reditelju Draganu Jereminovu, šminkerici Tijani Bajić i svima vama mojim prijateljima i vjernoj publici na Ljubavi koja raste iz dana u dan i čini me Najvoljenijim, zapisao je Vrećo ovu emotivnu poruku u opisu pjesme.

Magiju ove ljubavn e storije, upotpunjuje isto tako bajkovit video spot. Pogledajte i poslušajte novo remek djelo ova dva sjajna muzičara!

(NN/jelenmusicshow.com)

Video
Najčitanije