Muzika

Bugojnac opet oduševio u muzičkom takmičenju

Bugojnac opet oduševio u muzičkom takmičenju
Foto: Ustupljena fotografija | Bugojnac opet oduševio u muzičkom takmičenju

SARAJEVO - Iz sedmice u sedmicu Bugojanac Edi Hadžiahmetović pokazuje svoj raskošni muzički talenat. On je sinoć ponovo imao sjajan nastup u digitalnom regionalnom muzičkom takmičenju – IDJShow u kojem mu je IDJCoach pjevačica Nataša Bekvalac.

Ovaj talentovani pjevač iz Bugojna, koji potiče iz muzičke porodice, sinoć je nastupio u duetu sa Amnom Alajbegović, prošlogodišnjom pobjednicom IDJShow.

Amna i Edi zajedno su izveli pjesmu "Prođi sa mnom Bosnom", koju u originalu izvode Amna i Albino, a svi su imali samo riječi hvale za njihov zajednički nastup.

„Amna, baš je lijepo vidjeti te opet ovdje! Baš mi je prijala tvoja energija i podsjetilo me na to kako je sve ovo počelo i želim da ti se u lično ime zahvalim na svemu što si donijela u show-u i nama u životima. Stvarno sam uživao. Bili ste super, ja sam uživao. Edi, ti polako, iz emisije u emisiju nalaziš sve sigurnije i sve jasnije svoj put. Manje sumnjaj, imaš svoj cilj, samo naprijed, nemaš razlog ni za sumnje ni za brigu“, rekao je Relja Popović.

Darko Dimitrov se složio da Edi ima vanserijski talenat.

„Svaki put pokazuješ sve više i više, ali za ovaj put moram da zahvalim Amni. Mislim da si ti „kriva“ što se on prikazao u potpuno drugom svjetlu. Amna je pokazala zašto je pobijedila prošle godine, ona je vanserijski talenat. Hvala ti što si došla ovdje“, rekao je Dimitrov.

Nataši Bekvalac bilo je drago što je na sceni vidjela zajedno Edija i Amnu.

„Toliko mi je drago što vas dvoje vidim na sceni zajedno. Amna, ti znaš šta ja mislim o tebi, to sam ti rekla privatno još prošle godine. Edi je neko u koga ja vjerujem od samog početka. Prvi put kad smo se susreli znala sam da je poseban i čini mi se da ga podržavam i štitim na jedan poseban način. Vaš nastup bio je… Bože, ja plačem. Jako mi je drago što vidim talentovane ljude zajedno i ovo je čista desetka. Da možeš da se naježiš na nastup, a da nije kao Đanin gdje je pjesma tako emotivna i gdje je sve hipersenzitivno. Ovo je drugačija pjesma, a doživjela sam je na sličan način“, rekla je Nataša.

Edi je sinoć imao i posebnu podršku u publici, iz prvog reda bodrili su ga otac Mirza, majka Nesada i mlađi brat Eman.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije