Muzika

Carl Cox stiže na EXIT sa specijalnim trosatnim setom

Carl Cox stiže na EXIT sa specijalnim trosatnim setom
Foto: N.N. | Carl Cox stiže na EXIT sa specijalnim trosatnim setom

Najpopularniji DJ svih vremena, a za mnoge i sam simbol ove profesije, veliki Karl Koks, odazvao se pozivu obožavalaca i potvrdio dolazak na legendarnu "Dance Arenu" narednog ljeta na festivalu "Exit".

Zahvaljujući ovom slavnom izvođaču energija idućeg "Exita" biće visoka od samog starta jer posjetioce već prvog dana, u četvrtak, 4. jula, očekuje specijalni, trosatni set do najranijih jutarnjih časova. Biće ovo ujedno i obilježavanje desetogodišnjice čuvenog nastupa iz 2009. godine koji se ubraja među najveće žurke u istoriji elektronske muzike.

"To je bilo jedno od mojih najboljih iskustava. Novac ne može da kupi taj osjećaj, ovdje moraš da daš svoju dušu, da budeš ono što jesi i to je zaista posebno kod 'Exita'", potvrdio je Koks i dodao da se na "Dance Areni" mora nastupati punim srcem.

Iako je Koksova veza sa "Exitom" dosta duga i snažna, ipak ga dugo nismo vidjeli na "Dance Areni", kao ni u Srbiji, a glavni razlog za to je njegova odluka od prije nekoliko godina da maksimalno smanji broj nastupa.

"Svi unutar 'Exit' tima smo izuzetno uzbuđeni dolaskom Karla iduće godine. U pitanju je prava ekskluziva, jer otkako je odlučio prije nekoliko godina da smanji broj nastupa i pojavljuje se samo u specijalnim prilikama, postavilo se pitanje da li će ikada ponovo doći u naše krajeve. Na sreću, emotivni poziv koji smo mu uputili zajedno sa fanovima je dao rezultat i njegov menadžment nam je potvrdio da Karl ima veliku želju da se vrati na 'Exit', te da je zbog toga odbio višestruko veće ponude nekih zemalja u okruženju. Ono što je sigurno da nas na otvaranju 'Exita' iduće godine očekuje zaista posebno veče i žurka koja će nesumnjivo ispisati nove stranice istorije 'Dance Arene'", rekao je direktor festivala Dušan Kovačević.

Povratku ovog DJ velikana na "Exit" prethodila je uzbudljiva zajednička akcija organizatora i njegovih brojnih fanova. Nakon što je objavljeno da je apsolutni pobjednik godišnje ankete u kojoj je publika "Exita" sa svih krajeva planete izabrala koga želi da vidi na "Dance Areni", prošle nedjelje na svim zvaničnim kanalima "Exita" objavljen je video u kojem su organizatori pozvali "Kralja Karla" da se vrati na tvrđavu, u šta su se odmah uključili i mnogobrojni fanovi koji su podijelili video uz hešteg #CarlCoxEXIT. "Exit" festival biće održan od 4. do 7. jula 2019. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.

Svaka karta vodi i na more

U susret praznicima, "Exit" je najavio veliku novogodišnju akciju, gdje se kupovinom ulaznice za "Exit" festival po promotivnoj cijeni od 115 KM, na poklon mogu dobiti i ulaznice za morske festivale u organizaciji "Exit tima", "Sea Star" festival, koji će 24. i 25. maja biti održan u Umagu, kao i "Sea Dance" festival koji će krajem avgusta biti održan na plaži Buljarica u Budvi. Uslov za sticanje ulaznica za najsunčanije "Exitove" festivale je registracija u periodu od 1. do 28. februara na sajtu www.exitfest.org, čime se potvrđuje dolazak. Registracija će važiti za sve postojeće kupce, kao i one koji ulaznice za "Exit" 2019. kupe do isteka akcije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije